Tentang Kami

Dongguan Zhihao Handbag Industry Co., Ltd. didirikeun taun 2005. Éta raket nuturkeun tren ngembangkeun industri sareng taun manajemén kentel. Éta parantos ngembangkeun janten perusahaan komprehensif ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan koper sareng tas. Salah sahiji perusahaan patokan dina industri koper. Éta parantos dipelak ti belasan jalma dina mimiti didirikeun kana perusahaan koper skala ageung kalayan langkung ti sarébu pagawé, daérah gedong langkung ti 80,000 méter pasagi, sareng kaluaran taunan 6 juta .Dongguan Zhihao Handbag Industry Co., Ltd. parantos teras-terasan nuturkeun sumanget perusahaan tina "integritas stabil, pendamping kotak anu tulus", saluyu sareng konsép kerjasama "saling nguntungkeun, hormat sareng dipercaya, pamekaran sareng win-win" sareng " produk anu saé, palayanan anu saé, palanggan anu saé, sareng kredibilitas "" Alus "prinsip bisnis, pamekaran kontinyu sareng inovasi, ngarah kana tren industri koper. Perusahaan ogé parantos lulus sértipikasi internasional SGSDongguan Zhihao Handbag Industrial Co., Ltd. parantos ngahasilkeun utamina: kantong bisnis, kantong komputer, kantong luang, kantong pinggang, ransel, tas perjalanan, tas gunung sareng produk kantong konvensional anu sanésna sareng kantong dokumen, toilét kantong, koper, konci sandi, Topéng panon, baju beuheung, tutup kotak, liontin sareng produk koper sareng peralatan sanésna

Rincian
Warta
  • Ransel komputer

    Kantong alat tahan cai anu saé ieu, éta henteu ngan ukur tiasa ngajagi alat-alat anjeun sareng ngabantosan anjeun nyandakeun kalayan gampang, tapi ogé tetep ngajaga alat / barang-barang anjeun anu garing. Ieu hususna kapaké pikeun tukang listrik anu kedah nganggo pakakas pangeringan, kémping anu ked...

    Rincian
  • Kantong taktak

    Kantong pinggang, disebat ogé kantong pouch atanapi pouch pinggang, parantos ngalangkungan jalur aksésoris perjalanan ti baheula. Ayeuna éta parantos janten pilihan anu praktis, sapertos biasa sapertos ransel atanapi kantong tote status. Aya alesan anu saé pikeun ieu: kantong cangkéng lengkep tiasa ...

    Rincian
  • Kantong sakola Trolley

    Lawon luar kantong troli murid didamel tina lawon Oxford nilon kapadétan. Bahan ieu ngagaduhan aksés anu kuat sareng résistansi abrasi. Kapadetan tékstil anu luhur sareng palapis cai-panolak pangaruh janten tiasa dilaksanakeun hujan tina ngaleueut kantong. Di jero, kombinasi ieu ngagaduhan prestasi ...

    Rincian
  • Kantong alat anti cai

    Dina hal rohangan, kantong ieu ngagaduhan saku anu cekap. Kantong dina ukuran anu bénten-bénten, upami anjeun nyandak pakakas anu bénten ukuran (sapertos latihan, tang, sareng sajabana), ieu bakal ngabantosan pisan. Ieu ogé ngagaduhan rarancang kabuka. Kuring utamina nganggona pikeun nyimpen alat an...

    Rincian

Kirim Enquiry: Kanggo patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.