spanduk1
spanduk2
spanduk3
DongGuan bùxíngzhě Luggage Co., Ltd.

Dongguan Zhihao Handbag Industry Co., Ltd. didirikeun taun 2005. Éta raket nuturkeun tren ngembangkeun industri sareng taun manajemén kentel. Éta parantos ngembangkeun janten perusahaan komprehensif ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan koper sareng tas. Salah sahiji perusahaan patokan dina industri koper. Éta parantos dipelak ti belasan jalma dina mimiti didirikeun kana perusahaan koper skala ageung kalayan langkung ti sarébu pagawé, daérah gedong langkung ti 80,000 méter pasagi, sareng kaluaran taunan 6 juta .Dongguan Zhihao Handbag Industry Co., Ltd. parantos teras-terasan nuturkeun sumanget perusahaan tina "integritas stabil, pendamping kotak anu tulus", saluyu sareng konsép kerjasama "saling nguntungkeun, hormat sareng dipercaya, pamekaran sareng win-win" sareng " produk anu saé, palayanan anu saé, palanggan anu saé, sareng kredibilitas "" Alus "prinsip bisnis, pamekaran kontinyu sareng inovasi, ngarah kana tren industri koper. Perusahaan ogé parantos lulus sértipikasi internasional SGSDongguan Zhihao Handbag Industrial Co., Ltd. parantos ngahasilkeun utamina: kantong bisnis, kantong komputer, kantong luang, kantong pinggang, ransel, tas perjalanan, tas gunung sareng produk kantong konvensional anu sanésna sareng kantong dokumen, toilét kantong, koper, konci sandi, Topéng panon, baju beuheung, tutup kotak, liontin sareng produk koper sareng peralatan sanésna