Ransel sapédah gunung
  • Air ProRansel sapédah gunung
  • Air ProRansel sapédah gunung
  • Air ProRansel sapédah gunung
  • Air ProRansel sapédah gunung
  • Air ProRansel sapédah gunung

Ransel sapédah gunung

(1) Kami bakal ngalakukeun sagala kamungkinan pikeun ngahémat biaya anjeun. (2) Kami bakal tetep kontak salami 24 jam. Kami bakal nganggo komunikasi anu éfisién pikeun mastikeun komunikasi inpormasi anu lancar. (3) Saatos sampel dijual, upami édisi anu munggaran kedah dirobih, kami bakal ngarobih sampel numutkeun detil modifikasi. Sakabeh prosés ngahasilkeun sampel édisi kadua leres-leres gratis. (4) Kotak surat perusahaan kami sacara permanen valid sareng dikerjakeun ku tanaga jasa palanggan anu propésional. Anjeun tiasa nyerat ka kami pikeun konsultasi sareng keluhan iraha waé. Kami bakal maca sareng némbalan épisién sareng ati-ati. (5) Kami bakal ketat ngontrol kualitas produk sareng nganteurkeunana ka anjeun ku laju lulus 100%.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Ransel sapédah gunung




Dongguan Zhihao Handbag Industry Co., Ltd. didirikeun taun 2003. Bisnis utama kami nyaéta desain, produksi sareng penjualan produk ransel, sapertos: ransel laptop, tas sakola murid, tas sakola, tas popok, ransel luar, ransel olahraga, ransel, kantong sakola kartun sareng produk sanésna. Dina waktos anu sami, kami ogé ngagedekeun usaha-usaha sanés, sapertos desain Produksi: kantong sabuk, tas duffel, tas, kantong pakakas, kantong tuang siang, kantong senapan, kantong taktis militér, kantong piaraan sareng produk sanés. Dina raraga nyumponan kabutuhan masing-masing konsumén, kami ogé parantos ngadegkeun departemén pikeun ngabantosan palanggan mendakan katégori barang anu sanés di Cina. Di Cina, urang gaduh ranté suplai hulu sareng hilir anu kuat sareng dewasa. Ieu kaunggulan inti utama kami. Kusabab kaunggulan ieu, urang tiasa ngalayanan sadaya palanggan langkung gancang, langkung saé sareng langkung hadé, sareng nyayogikeun palanggan kalayan efisiensi tinggi jasa kustomisasi Produk, urang ogé tiasa nyayogikeun produk mérek asli kualitas luhur pikeun konsumén kanggo diical. 600 karyawan urang sareng 500 mesin produksi mangrupikeun aset pangbadagna urang. Kumaha carana urang ngajaga posisi ngarah? Kami masihan prioritas kana hubungan antara jalma-jalma, sareng kami masihan prioritas pikeun nangtayungan HAM pagawé sareng ngajagi hak-hak konsumén. Lokakarya 18.000 méter pasagi ngamungkinkeun urang pikeun nampung langkung seueur alat produksi sareng padamel produksi, sareng nyayogikeun palayanan ka pelanggan tina desain produk, produksi sampel, produksi massal, logistik angkutan barang, sareng deklarasi bea cukai. Upami anjeun kedah ngaropea produk ransel atanapi ngagambarkeun merek kami, mangga ngahubungan kami:adamdavis@fofrerbag.com


1. Kumaha carana milih ransel sapédah gunung?


Milih ransel sapédah anu leres kalolobaanana gumantung kana ransel anu anjeun badé mésér

(1) Ransel sapédah gunungs need to have ergonomic characteristics, which will help improve the comfort and stability of the backpack. The body positioning of a person when riding a bicycle is very different from that of walking, hiking, running, etc.

(2) Komuter: Upami anjeun ngarencanakeun nganggo ransel sapédah anjeun pikeun mudik ka sakola atanapi kantor, punten pastikeun nyiapkeun hiji kanggo ieu. Kantong komuter biasana ngagaduhan kompartemen empuk pikeun laptop sareng tablet. Aranjeunna ogé condong nempatkeun pulpén, kertas sareng panata acara sanés ku méja na. Pastikeun yén kantong sakola tiasa naek kalayan nyaman nalika buku dimuat. Sistem abah dina kantong komuter biasana saé, tapi éta henteu tiasa leres. Upami medan tunggang gunung anjeun kasar sareng henteu rata sareng meryogikeun seueur latihan fisik, punten nganggo ransel sapédah gunung.

(3) Sapédah gunung: Dibandingkeun sareng ransel sapédah biasa, ransel sapédah gunung ngagaduhan kaunggulan anu utami. Aranjeunna gaduh sababaraha sistem sabuk korsi anu pangsaéna di pasar. Nalika numpak off-road, pengendara kedah ngalih-an ngajaga kasaimbangan sareng pusat gravitasi dina posisi anu leres. Gerakan pengendara ieu ngamungkinkeun désainer ransel pikeun nyiptakeun sistem anu tiasa ngamankeun ransel dimana waé. Ku alatan éta, ransel sapédah gunung anu berkualitas tiasa nangkeup awakna, sareng ngagaduhan tali anu tiasa diatur, ku dada, taktak sareng sabuk pinggang.

(4) Sapédah jalan atanapi sapédah: Upami anjeun pengendara sepeda (propésional atanapi resep), anjeun panginten hoyong pelembab ringan atanapi bahkan rompi. Anjeun moal nyandak seueur teuing barang, janten aksés gampang (contona, tali taktak pikeun cai atanapi garis hidrasi) anu paling penting.


2. Ransel sapédah gunung product parameters (specifications)


Ngaran bubuka

Pedaran lengkep

jasa tambahan

mérek produk

SILIH

Tiasa disaluyukeun ku OEM

Ngaran Produk

Ransel sapédah gunung

 

Bahan lawon

Lawon nilon Oxford

Bahan tiasa dirobih sakumaha diperyogikeun

Bahan pinding

210D nilon lawon Oxford

Bahan tiasa dirobih sakumaha diperyogikeun

Gaya

Pasagi nangtung

 

warna

hideung

Warna na tiasa dirobih sakumaha diperyogikeun

ukuran

Panjang 26cm X lébar 23cm X jangkungna 46cm

Ukuranana tiasa dirobih sakumaha diperyogikeun

bungkusan

1 produk dina 1 kantong plastik, 10 produk dina karton

 

pamandangan anu bakal dianggo

Kegiatan outdoor

 

Cara khusus

OEM, ODM, Agénsi mérek

 

Beurat produk

0,65kg

 

Beurat produk

0,75kg


3. Naon ukuranana ransel sapédah anu anjeun peryogikeun?


Éta tiasa nyarios yén hal anu paling penting pikeun diperhatoskeun nalika milih ransel sapédah nyaéta ukuran.

Anjeun kedah tetep nyaman nalika naék sapédah. Upami ranselna ageung teuing, éta tiasa nyababkeun ban tukang ngagosok atanapi nyababkeun anjeun ragrag dina sikep kagok. Anjeun kedah leres-leres ngémutan sabaraha ukuran anu anjeun peryogikeun pikeun nyocogkeun pikeun alat-alat anjeun sacara nyaman.

Upami anjeun cicing di Amérika Serikat, anjeun bakal perhatos yén kaseueuran bungkusan ditandaan ku liter. Henteu kedah repot pikeun ngarobihna kana suku kubik atanapi anu langkung anjeun kenal, anjeun tiasa nganggo daptar di handap salaku pituduh gancang.

· 10L dugi ka 15L = bungkus alit sareng kompak

· 16L dugi ka 20L = pakét sedeng

· 20L dugi 30L = ageung

· 30 liter + = tiasa ageung teuing pikeun trek epik

Sanés janten ide anu saé pikeun kéngingkeun koper kalayan rohangan tambahan ângan sababâ. Pikeun anu hoyong rohangan tambahan, solusina nyaéta kéngingkeun ransel anu tiasa dilegaan.

Ruang surplus biasana diaksés ngalangkungan zipper, anu ngaleupaskeun kaleuwihan bahan nalika dibuka, sahingga ngajantenkeun kompartemen utama langkung ageung. Nalika pita komprési dileupaskeun, masih aya sababaraha kantong anu tiasa dibuka deui. Unggal pilihan mangrupikeun pilihan anu saé, janten pilih anu anjeun pikir bakal langkung saé. Aranjeunna bakal ngaktipkeun anjeun ngagaduhan kantong anu pas, sareng anjeun bakal sering mendakan zipper ékspansi ditutup.

Panjangan gunana terakhir nyaéta kantong luhur anu tiasa dilipat. Sababaraha kali kali luhur digulung ka handap, rohangan bungkusna langkung ageung.

Pikeun sadaya minimalis di luar sana, pastikeun henteu milih ransel anu leutik teuing. Aya alesan naha anjeun milih ransel. Pastikeun yén ranselna cekap ageung pikeun telepon anjeun atanapi pakakas, atanapi barang-barang sanés anu anjeun badé bawa ditangtoskeun yén anjeun kedah kéngingkeun kantong sapédah.


4. Kumaha carana milih fungsi ransel sapédah gunung?


Saku laptop. Sakumaha didadarkeun di luhur, laptop sareng tablet biasana dibabawa ku komuter. Seueur bungkus sareng kantong empuk pikeun ngajagi investasi listrik anjeun. Kompartemen laptop standar tiasa nampung laptop 15 inci. Nanging, upami anjeun katingali cekap, anjeun bakal mendakan ransel anu nganggo kantong khusus tiasa nyandakan laptop dugi ka 17 inci.

Panutup hujan. Panutup hujan nyegah cai ngalir tina ransel anjeun anu asli sareng nyimpen barang-barang anu disimpen tina cai. Sorotan panutup hujan anu séjén nyaéta aranjeunna ogé ngagaduhan detail anu ngagambarkeun pikeun tetep hirup. (Kami ngabahas kantong tahan cai sareng tahan cai sacara rinci di handap)

Kantong gelas. Seueur kantong gaduh saku anu merenah pikeun nyimpen kacamata atanapi kacamata hideung. Kantong ieu dijejeran ku lawon lemes pikeun mastikeun yén lensa anjeun moal kagorés.

Kaméra silang. Duanana fotografer sareng videografer bakal nguntungkeun pamisah sareng kompartemen khusus pikeun mastikeun kasalametan kaméra sareng lensa na. Ieu biasana ngan ukur aya dina ransel khusus kanggo kaméra.

Corkscrew. Kadang-kadang anjeun bakal mendakan kantong anu nganggo pembuka botol. Ieu langkung novél tibatan naon waé, tapi upami anjeun resep nginum inuman saatos naék, éta saé.

Pakét pelembab. Ransel sareng rohangan pikeun sistem hidrasi cocog pikeun anu ngalaksanakeun kaulinan anu sengit atanapi anu henteu hoyong nyandak ketel. Sababaraha ransel saleresna ngagaduhan sistem hidrasi, sedengkeun anu sanésna ngan ukur ngagaduhan hiji kompartemen. Kituna, pastikeun parios sateuacan mésér. Kandung kemih hidrasi ogé ngagaduhan seueur ukuran anu béda, janten punten nangtoskeun sabaraha cai anu anjeun pikirkeun pikeun ngagaleuh cai anu pangsaéna pikeun anjeun.

Detil réfléksi sareng aksesoris lampu sapédah. Upami anjeun tunggang gunung sateuacan matahari terbit, saatos surup, atanapi dina cuaca anu goréng, penting pikeun nimbangkeun detail anu ngeunteung sareng lampiran lampu sapédah. Dina cahaya langsung, detil réfléksi bakal hérang dina poék. Ku alatan éta, lamun mobil ngadeukeutan ka anjeun dina wengi, lampu lampu bakal nyorot lampu tina bagian-bagianna pikeun mastikeun yén supir mobil tiasa ningali anjeun. Asesoris lampu sapédah ngamungkinkeun anjeun nunjukkeun sosok anjeun ka anu sanés nganggo lampu anu diteundeun dina ransel. Beda sareng detil réfléksi, ieu henteu meryogikeun lampu pikeun éta.


5. Pabrik tampilan témbakan nyata


6. Paking sareng pangiriman ransel sapédah gunung


(1) Unit penjualan: masing-masing.

(2) standar ukuran bungkus tunggal: panjang 26cm X lébar 23cm X jangkungna 46cm, urang tiasa ngarobih ukuran bungkus desain numutkeun kabutuhan anjeun, supados tiasa ngahemat momotan anjeun.

(3) Pakét spésifikasi: 28cm X 45cm X 48cm. 10PCS / karton. Bahan karton: K = K 5-lapisan kertas bergelombang kandel.

(4) beurat kotor tina sakabeh kotak: 7,5Kg.

(5) beurat Net tina sakabeh kotak: 6.5Kg.

(6) Cara transportasi: laut, hawa, darat. Kami bakal milih metode transportasi logistik anu paling pikaresepeun.

(7) Kami tiasa ngarancang metode bungkusan anu langkung épéktip, tapi ieu bakal ngorbankeun sababaraha hal sareng tiasa nyababkeun parobihan penampilan produk. Kami umumna henteu nyarankeun palanggan pikeun nganggo metode ieu.

(8) Upami diperlukeun, kami bakal ngarancang bungkus ransel baseball ieu numutkeun ka kabutuhan anjeun.

(9) Upami anjeun peryogi sampel ransel baseball ieu, kami bakal milih ngirimkeunna via air.


7. jasa saatos-jualan


(1) Kami bakal ngalakukeun sagala kamungkinan pikeun ngahémat biaya anjeun.

(2) Kami bakal tetep kontak salami 24 jam. Urang bakal nganggo komunikasi éfisién pikeun mastikeun komunikasi inpormasi kalayan lancar.

(3) Saatos sampel dijual, upami édisi anu munggaran kedah dirobih, kami bakal ngarobih sampel numutkeun detil modifikasi. Sakabeh prosés ngahasilkeun conto édisi kadua leres-leres gratis.

(4) Kotak surat perusahaan kami sacara permanen valid sareng dikerjakeun ku tanaga jasa palanggan anu propésional. Anjeun tiasa nyerat ka kami pikeun konsultasi sareng keluhan iraha waé. Urang bakal maca sareng ngabales éfisién sareng taliti.

(5) Kami ketat bakal ngontrol kualitas produk sareng nganteurkeunana ka anjeun kalayan laju lulus 100%.

(6) Kami bakal ngawartosan anjeun ngeunaan kamajuan produksi produk urutan dina waktosna salami prosés produksi, sahingga anjeun tiasa ngartos status urutan langkung gancang.


8. FAQ


Q1. Sabaraha lami kanggo anjeun komunikasi sareng balesan?

A: Kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 4 jam saatos nampi email pamilarian anjeun.

Q2: Naon kaluaran produksi massal anjeun?

Waleran:

(1) Ransel saderhana kami ngahasilkeun 50.000 potongan per dinten sareng 1.500.000 lembar per bulan.

(2) Kanggo ransel kalayan karajinan anu langkung rumit, kaluaran sapopoé tina 3000 lembar sareng kaluaran bulanan 100.000.

Q3. Sabaraha lami waktos sampel produksi anjeun? Naha anjeun nyayogikeun conto? Naha gratis atanapi tambahan?

Waleran:

(1) Kami tiasa nyayogikeun anjeun sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar biaya anu jelas ti Cina ka nagara anjeun

(2) 7-10 dinten damel kanggo sampel khusus, 48 ​​jam pikeun sampel spot.

Q4: Anjeun teu hoyong desain produk kami, anjeun tiasa ngadamel sareng ngahasilkeun numutkeun gambar desain kuring?

Ngajawab: Leres, urang tiasa ngahasilkeun numutkeun gambar desain produk anjeun.

Q5: Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?

Ngajawab: Leres, éta gumantung kana tingkat prosés produk anjeun sareng jumlah produk.

Q6. Naha anjeun pabrik atanapi padagang?

Jawaban: Kami pabrik kantong Cina, pabrik kantong Cina, sanés padagang.

Q7. Naon istilah pamayaran anjeun?

Waleran:

A: <= 1000USD, 100% pamayaran sateuacanna.

B:> = 1000USD, 30% T / T sateuacana, 70% D / P kanggo kiriman.

Q8. Naon waktos kalungguhan anjeun pikeun produksi masal dina sababaraha dinten?

Waleran:

Siklus produksi produk 500-1000 30-35 dinten

Siklus produksi produk 1000-3000 35-40 dinten

Siklus produksi produk 3000-5000 40-45 dinten

Siklus produksi produk 5000-10000 45-50 dinten

Numutkeun kana téknologi tingkat produksi sareng kasusah produk khusus, saluyukeun siklus produksi di luhur. Peryogi parios gambar atanapi sampel anu disayogikeun pikeun nangtoskeun siklus produksi anu akurat.

Q9. Sabaraha lami waktos sampel produksi anjeun? Naha anjeun nyayogikeun conto? Naha gratis atanapi tambahan?

Waleran:

(1) Kami tiasa nyayogikeun anjeun sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar biaya anu jelas ti Cina ka nagara anjeun.

(2) 7-10 dinten damel kanggo sampel khusus, 48 ​​jam pikeun sampel spot.

Q10: Naha anjeun nampi pamariksaan pihak katilu? Naha anjeun tiasa nyayogikeun laporan uji produk? Kumaha kualitas produksi anjeun?

Waleran:

(1) Leres, kami nampi pamariksaan pihak katilu.

(2) Laporan tés produk tiasa disayogikeun.

(3) Kami mangrupikeun pabrikan ransel baseball Disney, kantong Wal-Mart, sareng produk Samsonite. Punten yakin kana kualitas produksi.

Q11. Metode cutatan mana anu anjeun tampi? Sabaraha dinten période kutipan?

Waleran:

(1) Candak cutatan pikeun gambar produk, kutip numutkeun draf desain produk, sareng kutip numutkeun conto anu disayogikeun.

(2) Siklus cutatan produk tunggal nyaéta 12 jam, sareng siklus cutatan batch nyaéta 2-3 dinten.

(3) Metode Quotation: harga ex-factory, FOB, CIF.

(4) Upami anjeun peryogi cutatan, punten perhatoskeun metodeu cutatan, anu ngamungkinkeun kami langkung ngadugikeun anjeun.


Tag Panas: Ransel sapédah gunung, Cina, pabrik, pamasok, pabrik, disesuaikan, harga, cutatan, dina stok

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.