Kantong pinggel awéwé
  • Air ProKantong pinggel awéwé
  • Air ProKantong pinggel awéwé
  • Air ProKantong pinggel awéwé
  • Air ProKantong pinggel awéwé
  • Air ProKantong pinggel awéwé

Kantong pinggel awéwé

(1) Pinggang kantong, ogé disebat kantong pouch atanapi pouch pinggang, parantos ngalangkungan garis tina aksésoris perjalanan ti baheula. Ayeuna parantos janten pilihan anu praktis, sakumaha biasa sapertos ransel atanapi kantong status tote. Aya alesan anu saé pikeun ieu: kantong cangkéng lengkep tiasa bersantai leungeun anjeun, tapi tetep nganggo enteng. Tangtosna, éta katingalina kerén, tapi ogé serbaguna sareng praktis.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Kantong Pinggang




Dongguan Zhihao Handbag Industry Co., Ltd. didirikeun taun 2003. Bisnis utama kami nyaéta desain, produksi sareng penjualan produk ransel, sapertos: ransel laptop, tas sakola murid, tas sakola, tas popok, ransel luar, ransel olahraga, ransel, kantong sakola kartun sareng produk sanésna. Dina waktos anu sami, kami ogé ngagedekeun usaha-usaha sanés, sapertos desain Produksi: kantong sabuk, tas duffel, tas, kantong pakakas, kantong tuang siang, kantong senapan, kantong taktis militér, kantong piaraan sareng produk sanés. Dina raraga nyumponan kabutuhan masing-masing konsumén, kami ogé parantos ngadegkeun departemén pikeun ngabantosan palanggan mendakan katégori barang anu sanés di Cina. Di Cina, urang gaduh ranté suplai hulu sareng hilir anu kuat sareng dewasa. Ieu kaunggulan inti utama kami. Kusabab kaunggulan ieu, urang tiasa ngalayanan sadaya palanggan langkung gancang, langkung saé sareng langkung hadé, sareng nyayogikeun palanggan kalayan efisiensi tinggi jasa kustomisasi Produk, urang ogé tiasa nyayogikeun produk mérek asli kualitas luhur pikeun konsumén kanggo diical. 600 karyawan urang sareng 500 mesin produksi mangrupikeun aset pangbadagna urang. Kumaha carana urang ngajaga posisi ngarah? Kami masihan prioritas kana hubungan antara jalma-jalma, sareng kami masihan prioritas pikeun nangtayungan HAM pagawé sareng ngajagi hak-hak konsumén. Lokakarya 18.000 méter pasagi ngamungkinkeun urang pikeun nampung langkung seueur alat produksi sareng padamel produksi, sareng nyayogikeun palayanan ka pelanggan tina desain produk, produksi sampel, produksi massal, logistik angkutan barang, sareng deklarasi bea cukai. Upami anjeun kedah ngaropea produk ransel atanapi ngagambarkeun merek kami, mangga ngahubungan kami:adamdavis@fofrerbag.com


1. bubuka produk tina kantong cangkéng:


(1) Pinggang kantong, ogé disebat kantong pouch atanapi pouch pinggang, parantos ngalangkungan garis tina aksésoris perjalanan ti baheula. Ayeuna parantos janten pilihan anu praktis, sakumaha biasa sapertos ransel atanapi kantong status tote. Aya alesan anu saé pikeun ieu: kantong cangkéng lengkep tiasa bersantai leungeun anjeun, tapi tetep nganggo enteng. Tangtosna, éta katingalina kerén, tapi ogé serbaguna sareng praktis.


2. Parameter produk Waistpack (spésifikasi)


Ngaran bubuka

Pedaran lengkep

jasa tambahan

mérek produk

SILIH

Tiasa disaluyukeun ku OEM

Ngaran Produk

Kantong Pinggang

 

Bahan lawon

Kulit pvc

Bahan tiasa dirobih sakumaha diperyogikeun

Bahan pinding

katun

Bahan tiasa dirobih sakumaha diperyogikeun

Gaya

Pasagi nangtung

 

warna

Warna caang

Warna na tiasa dirobih sakumaha diperyogikeun

ukuran

Panjangna 28cm X Lebar 11cm X Jangkungna 13cm

Ukuranana tiasa dirobih sakumaha diperyogikeun

bungkusan

1 produk dina 1 kantong plastik, 10 produk dina karton

 

pamandangan anu bakal dianggo

Kegiatan outdoor

 

Cara khusus

OEM, ODM, Agénsi mérek

 

Beurat produk

0,1kg

 

Beurat produk

0,15kg


3. Pabrik nembak nyata

4. Pinggang bungkus bungkus sareng kiriman


(1) Unit penjualan: masing-masing.

(2) Standar ukuran bungkus tunggal: panjang 28cm X lébar 11cm X jangkungna 13cm, urang tiasa ngarobih ukuran bungkus desain numutkeun kabutuhan anjeun, supados tiasa ngahemat momotan anjeun.

(3) Pakét spésifikasi: 30cm X 39cm X 40cm. 60PCS / karton. Bahan karton: K = K 5-lapisan kertas bergelombang kandel.

(4) beurat kotor tina sakabeh kotak: 7,5Kg.

(5) beurat Net tina sakabeh kotak: 6Kg.

(6) Cara transportasi: laut, hawa, darat. Kami bakal milih metode transportasi logistik anu paling pikaresepeun.

(7) Kami tiasa ngarancang metode bungkusan anu langkung épéktip, tapi ieu bakal ngorbankeun sababaraha hal sareng tiasa nyababkeun parobihan penampilan produk. Kami umumna henteu nyarankeun palanggan pikeun nganggo metode ieu.

(8) Upami diperlukeun, kami bakal ngarancang bungkus ransel baseball ieu numutkeun ka kabutuhan anjeun.

(9) Upami anjeun peryogi sampel ransel baseball ieu, kami bakal milih ngirimkeunna via air.


5. Saatos-jualan jasa


(1) Kami bakal ngalakukeun sagala kamungkinan pikeun ngahémat biaya anjeun.

(2) Kami bakal tetep kontak salami 24 jam. Urang bakal nganggo komunikasi éfisién pikeun mastikeun komunikasi inpormasi kalayan lancar.

(3) Saatos sampel dijual, upami édisi anu munggaran kedah dirobih, kami bakal ngarobih sampel numutkeun detil modifikasi. Sakabeh prosés ngahasilkeun conto édisi kadua leres-leres gratis.

(4) Kotak surat perusahaan kami sacara permanen valid sareng dikerjakeun ku tanaga jasa palanggan anu propésional. Anjeun tiasa nyerat ka kami pikeun konsultasi sareng keluhan iraha waé. Urang bakal maca sareng ngabales éfisién sareng taliti.

(5) Kami ketat bakal ngontrol kualitas produk sareng nganteurkeunana ka anjeun kalayan laju lulus 100%.

(6) Kami bakal ngawartosan anjeun ngeunaan kamajuan produksi produk urutan dina waktosna salami prosés produksi, sahingga anjeun tiasa ngartos status urutan langkung gancang.


6. FAQ


Q1. Sabaraha lami kanggo anjeun komunikasi sareng balesan?

A: Kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 4 jam saatos nampi email pamilarian anjeun.

Q2: Naon kaluaran produksi massal anjeun?

Waleran:

(1) Ransel saderhana kami ngahasilkeun 50.000 potongan per dinten sareng 1.500.000 lembar per bulan.

(2) Kanggo ransel kalayan karajinan anu langkung rumit, kaluaran sapopoé tina 3000 lembar sareng kaluaran bulanan 100.000.

Q3. Sabaraha lami waktos sampel produksi anjeun? Naha anjeun nyayogikeun conto? Naha gratis atanapi tambahan?

Waleran:

(1) Kami tiasa nyayogikeun anjeun sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar biaya anu jelas ti Cina ka nagara anjeun.

(2) 7-10 dinten damel kanggo sampel khusus, 48 ​​jam pikeun sampel spot.

Q4: Anjeun teu hoyong desain produk kami, anjeun tiasa ngadamel sareng ngahasilkeun numutkeun gambar desain kuring?

Ngajawab: Leres, urang tiasa ngahasilkeun numutkeun gambar desain produk anjeun.

Q5: Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?

Ngajawab: Leres, éta gumantung kana tingkat prosés produk anjeun sareng jumlah produk.

Q6. Naha anjeun pabrik atanapi padagang?

Jawaban: Kami pabrik kantong Cina, pabrik kantong Cina, sanés padagang.

Q7. Naon istilah pamayaran anjeun?

Waleran:

A: <= 1000USD, 100% pamayaran sateuacanna.

B:> = 1000USD, 30% T / T sateuacana, 70% D / P kanggo kiriman.

Q8. Naon waktos kalungguhan anjeun pikeun produksi masal dina sababaraha dinten?

Waleran:

Siklus produksi produk 500-1000 30-35 dinten

Siklus produksi produk 1000-3000 35-40 dinten

Siklus produksi produk 3000-5000 40-45 dinten

Siklus produksi produk 5000-10000 45-50 dinten

Numutkeun kana téknologi tingkat produksi sareng kasusah produk khusus, saluyukeun siklus produksi di luhur. Peryogi parios gambar atanapi sampel anu disayogikeun pikeun nangtoskeun siklus produksi anu akurat.

Q9. Metode cutatan mana anu anjeun tampi? Sabaraha dinten période kutipan?

Waleran:

(1) Candak cutatan pikeun gambar produk, kutip numutkeun draf desain produk, sareng kutip numutkeun conto anu disayogikeun.

(2) Siklus cutatan produk tunggal nyaéta 12 jam, sareng siklus cutatan batch nyaéta 2-3 dinten.

(3) Metode Quotation: harga ex-factory, FOB, CIF.

(4) Upami anjeun peryogi cutatan, punten perhatoskeun metodeu cutatan, anu ngamungkinkeun kami langkung ngadugikeun anjeun.

Q10. Sabaraha lami waktos sampel produksi anjeun? Naha anjeun nyayogikeun conto? Naha gratis atanapi tambahan?

Waleran:

(1) Kami tiasa nyayogikeun anjeun sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar biaya anu jelas ti Cina ka nagara anjeun.

(2) 7-10 dinten damel kanggo sampel khusus, 48 ​​jam pikeun sampel spot.

Q11: Naha anjeun nampi pamariksaan pihak katilu? Naha anjeun tiasa nyayogikeun laporan uji produk? Kumaha kualitas produksi anjeun?

Waleran:

(1) Leres, kami nampi pamariksaan pihak katilu.

(2) Laporan tés produk tiasa disayogikeun.

(3) Kami mangrupikeun pabrikan ransel baseball Disney, kantong Wal-Mart, sareng produk Samsonite. Punten yakin kana kualitas produksi.



Tag Panas: Kantong pinggel Ladies, Cina, pabrik, pamasok, pabrik, disesuaikan, harga, cutatan, dina stok

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.