Hiking ransel
  • Air ProHiking ransel
  • Air ProHiking ransel
  • Air ProHiking ransel
  • Air ProHiking ransel
  • Air ProHiking ransel
  • Air ProHiking ransel

Hiking ransel

Wisata hiking biasana meryogikeun ransel hiking profesional, janten anjeun tiasa gampil nyandak cai, tuangeun, pakean anu sanés sareng kabutuhan anu sanés. Salaku desain, kapasitas, pas sareng fungsi ransel hiking ageung pisan, sesah milari ransel mana anu kedah dipésér. Kituna, kami parantos ngadamel pituduh ransel hiking ieu pikeun ngabantosan anjeun milih ransel hiking anu cocog sareng anjeun.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Hiking ransel


Dongguan Zhihao Handbag Industry Co., Ltd. didirikeun taun 2003. Bisnis utama kami nyaéta desain, produksi sareng penjualan produk ransel, sapertos: ransel laptop, tas sakola murid, tas sakola, tas popok, ransel luar, ransel olahraga, ransel, kantong sakola kartun sareng produk sanésna. Dina waktos anu sami, kami ogé ngagedekeun usaha-usaha sanés, sapertos desain Produksi: kantong sabuk, tas duffel, tas, kantong pakakas, kantong tuang siang, kantong senapan, kantong taktis militér, kantong piaraan sareng produk sanés. Dina raraga nyumponan kabutuhan masing-masing konsumén, kami ogé parantos ngadegkeun departemén pikeun ngabantosan palanggan mendakan katégori barang anu sanés di Cina. Di Cina, urang gaduh ranté suplai hulu sareng hilir anu kuat sareng dewasa. Ieu kaunggulan inti utama kami. Kusabab kaunggulan ieu, urang tiasa ngalayanan sadaya palanggan langkung gancang, langkung saé sareng langkung hadé, sareng nyayogikeun palanggan kalayan efisiensi tinggi jasa kustomisasi Produk, urang ogé tiasa nyayogikeun produk mérek asli kualitas luhur pikeun konsumén kanggo diical. 600 karyawan urang sareng 500 mesin produksi mangrupikeun aset pangbadagna urang. Kumaha carana urang ngajaga posisi ngarah? Kami masihan prioritas kana hubungan antara jalma-jalma, sareng kami masihan prioritas pikeun nangtayungan HAM pagawé sareng ngajagi hak-hak konsumén. Lokakarya 18.000 méter pasagi ngamungkinkeun urang pikeun nampung langkung seueur alat produksi sareng padamel produksi, sareng nyayogikeun palayanan ka pelanggan tina desain produk, produksi sampel, produksi massal, logistik angkutan barang, sareng deklarasi bea cukai. Upami anjeun kedah ngaropea produk ransel atanapi ngagambarkeun merek kami, mangga ngahubungan kami:adamdavis@fofrerbag.com


1. bubuka produk tina hiking ransel:


(1) Ieu ransel cocog pikeun hiking luar. Éta didamel tina bahan ransel outdoor anu propésional, anu ngajantenkeun ransel hiking ieu langkung énggal sareng kuat.

(2) Beungeut lawon dilapis ku palapis tahan cai, digabungkeun sareng téknologi tekstil kapadetan tinggi, anu ngajantenkeun ransel hiking ieu ngagaduhan kinerja tahan cai anu saé, anu sacara efektif tiasa nyegah eusi kantong tina direndem dina lingkungan asor anu luhur sapertos sakumaha uap cai sareng hujan di gunung

(3) Wisata hiking biasana meryogikeun ransel hiking propésional, janten anjeun tiasa gampil nyandak cai, tuangeun, pakean anu sanés sareng kabutuhan anu sanés.

(4) Hiking ransels are usually made of nylon. Nylon has different deniers-the higher the denier, the more durable and abrasion resistant the fabric. However, higher deniers also require heavier fabrics. Therefore, hiking backpacks usually do not use nylon with deniers greater than 210, although areas prone to wear (such as the bottom of the backpack) may be reinforced with harder fabrics. Improve durability. Sometimes, durable Cordura fabrics are used in areas that are prone to wear.

(5) Nylon biasana dikuatkeun sareng benang interwoven (anti luh) sacara rutin pikeun ningkatkeun résistansi cimata. Lawon tahan-cimata tiasa insulate lawon sarta nyegah ngembangna. Nylon anu dianggo dina hiking backpacks biasana dilapis ku poliuretan atanapi silikon kanggo waterproofing. Nanging, punten perhatoskeun yén ieu sanés hartosna ransel éta sorangan tahan cai, kusabab ransel biasana henteu ngagaduhan seleting tahan cai.


2. Hiking ransel product parameters (specifications)


Ngaran diréktori

Pedaran lengkep

jasa tambahan

mérek produk

SILIH

Tiasa OEM

Ngaran Produk

Hiking ransel

 

pamandangan anu bakal dianggo

Industri hiking luar

 

Bahan lawon

Cai-panolak nilon Oxford lawon

Tiasa dihasilkeun ku ngarobih bahan sakumaha anu diperyogikeun

Bahan pinding

210D nilon lawon Oxford

Tiasa dihasilkeun ku ngarobih bahan sakumaha anu diperyogikeun

Gaya

Ransel pasagi nangtung

 

warna

Biru, beureum, héjo, oranyeu, hideung

Warna anu sanés tiasa diluyukeun

ukuran

Panjang 33cmX Lebar 20cmX Jangkungna 50cm

Ukuran tiasa ngarobih sesuai sareng sarat

bungkusan

Hiji produk kana hiji kantong plastik PE, 10 pcs / karton

Métode bungkusan tiasa didesain sesuai sareng sarat

Jenis produk anu berlaku

produk luar

 

Cara khusus

OEM, ODM, Agénsi mérek

Pilihan gratis pikeun nyumponan kabutuhan masing-masing

beurat produk

0,65kg

jasa tambahan


3. Kumaha carana milih ransel hiking anu saé?



Wisata hiking biasana meryogikeun ransel hiking profesional, janten anjeun tiasa gampil nyandak cai, tuangeun, pakean anu sanés sareng kabutuhan anu sanés. Salaku desain, kapasitas, pas sareng fungsi ransel hiking ageung pisan, sesah milari ransel mana anu kedah dipésér. Kituna, kami parantos ngadamel pituduh ransel hiking ieu pikeun ngabantosan anjeun milih ransel hiking anu cocog sareng anjeun.

1. Ransel hiking propésional kedah patepung: ringan, kapasitas ageung, sareng reliabilitas.

2. Dina raraga ngahontal standar ringan, ransel hiking profesional kedah nganggo lawon tékstil nilon. Ngan ukur lawon nilon anu tiasa nyumponan sarat anu hampang sareng réliabilitas.

3. Kapasitas ageung tiasa sacara gampil nyandak kabutuhan luar sapertos cai, tuangeun, pakean, tenda, pangobatan, tali, jst.

4. Ransel hiking multi-fungsi tiasa dianggo dina adegan anu béda sareng lingkungan geografis anu béda.

5. Desain pas épéktip tiasa nyebarkeun beban, sareng beban anu bahkan sacara efektif tiasa ngaleungitkeun tekanan dina taktak anu disababkeun ku ransel kaleuwihan beurat. Tali lébar épéktip tiasa ngagentoskeun kakuatan dina taktak.

6. Hiking ransels need bright colors. When in distress outdoors, it is easier for search and rescue teams to find people in distress.


4. Pabrik nembak nyata

5. Paking sareng pangiriman ransel hiking


(1) Unit penjualan: masing-masing

(2) standar ukuran bungkus tunggal: 50cm X 33cm X 20cm, urang tiasa ngarobih ukuran bungkus desain numutkeun kabutuhan anjeun, supados tiasa ngahémat muatan

(3) Pakét spésifikasi: 52cm X 35m X 45cm. 10PCS / karton. Bahan karton: K = K 5-lapisan kertas bergelombang kandel

(4) beurat Kasar tina sakabeh kotak: 7.7Kg

(5) beurat Net tina sakabeh kotak: 6.5Kg

(6) Cara transportasi: laut, hawa, darat. Kami bakal milih metode transportasi logistik anu paling pikaresepeun.

(7) Kami tiasa ngarancang metode bungkusan anu langkung épéktip, tapi ieu bakal ngorbankeun sababaraha hal sareng tiasa nyababkeun parobihan penampilan produk. Kami umumna henteu nyarankeun palanggan pikeun nganggo metode ieu.

(8) Upami diperlukeun, kami bakal ngarancang bungkus ransel hiking ieu numutkeun ka kabutuhan anjeun

(9) Upami anjeun peryogi sampel ransel hiking ieu, kami bakal milih pikeun ngirimkeunana ka anjeun ku udara.


6. jasa Saatos-jualan


(1) Saatos sampel dijual, upami édisi anu munggaran kedah dirobih, kami bakal ngarobih sampel numutkeun detil modifikasi. Sakabeh prosés ngahasilkeun conto édisi kadua leres-leres gratis.

(2) Kami bakal ngalakukeun sadayana pikeun ngahémat biaya anjeun.

(3) Kotak surat perusahaan kami sacara permanen valid sareng dikerjakeun ku tanaga jasa palanggan anu propésional. Anjeun tiasa nyerat ka kami pikeun konsultasi sareng keluhan iraha waé. Urang bakal maca sareng ngabales éfisién sareng taliti.

(4) Kami bakal ngawartosan anjeun ngeunaan kamajuan produksi produk order dina waktosna salami prosés produksi, sahingga anjeun tiasa ngartos status urutan langkung gancang

(5) Kami bakal tetep kontak salami 24 jam. Urang bakal nganggo komunikasi éfisién pikeun mastikeun komunikasi inpormasi kalayan lancar.

(6) Kami ketat bakal ngontrol kualitas produk sareng nganteurkeun ka anjeun kalayan laju lulus 100%


7. FAQ


Q1. Naha anjeun pabrik atanapi padagang?

Jawaban: Kami pabrik kantong Cina, pabrik kantong Cina, sanés padagang.

Q2. Sabaraha lami kanggo anjeun komunikasi sareng balesan?

A: Kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 4 jam saatos nampi email pamilarian anjeun

Q3: Naha anjeun nampi pamariksaan pihak katilu? Naha anjeun tiasa nyayogikeun laporan uji produk? Kumaha kualitas produksi anjeun?

Waleran:

(1) Leres, kami nampi pamariksaan pihak katilu

(2) Laporan tés produk tiasa disayogikeun

(3) Kami mangrupikeun produsen ransel hiking Disney, kantong Wal-Mart sareng produk Samsonite. Punten yakin kana kualitas produksi.

Q4: Anjeun teu hoyong desain produk kami, anjeun tiasa ngadamel sareng ngahasilkeun numutkeun gambar desain kuring?

Ngajawab: Leres, urang tiasa ngahasilkeun numutkeun gambar desain produk anjeun.

P5. Metode cutatan mana anu anjeun tampi? Sabaraha dinten période kutipan?

Waleran:

(1) Candak cutatan pikeun gambar produk, kutip numutkeun draf desain produk, sareng kutip numutkeun conto anu disayogikeun

(2) Siklus cutatan produk tunggal nyaéta 12 jam, sareng siklus cutatan batch nyaéta 2-3 dinten

(3) Metode Quotation: harga ex-factory, FOB, CIF

(4) Upami anjeun peryogi cutatan, punten perhatoskeun metodeu cutatan, anu ngamungkinkeun kami langkung ngadugikeun anjeun

Q6. Naon istilah pamayaran anjeun?

Waleran:

A: <= 1000USD, 100% pamayaran sateuacanna

B:> = 1000USD, 30% T / T sateuacana, 70% D / P kanggo kiriman.

Q7: Naon kaluaran produksi massal anjeun?

Waleran:

(1) Ransel saderhana kami ngahasilkeun 50.000 potongan per dinten sareng 1.500.000 lembar per bulan

(2) Kanggo ransel kalayan karajinan anu langkung rumit, kaluaran sadidinten 3.000 unit sareng kaluaran bulanan 100.000 unit

Q8: Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?

Ngajawab: Leres, éta gumantung kana tingkat prosés produk anjeun sareng jumlah produk.

Q9: Naha anjeun nampi pamariksaan pihak katilu? Naha anjeun tiasa nyayogikeun laporan uji produk? Kumaha kualitas produksi anjeun?

Waleran:

(1) Leres, kami nampi pamariksaan pihak katilu

(4) Laporan tés produk tiasa disayogikeun

(5) Kami mangrupikeun produsen ransel hiking Disney, kantong Wal-Mart sareng produk Samsonite. Punten yakin kana kualitas produksi.

Q10. Naon waktos kalungguhan anjeun pikeun produksi masal?

Waleran:

Siklus produksi produk 500-1000 30-35 dinten

Siklus produksi produk 1000-3000 35-40 dinten

Siklus produksi produk 3000-5000 40-45 dinten

Siklus produksi produk 5000-10000 45-50 dinten

Numutkeun kana téknologi tingkat produksi sareng kasusah produk khusus, saluyukeun siklus produksi di luhur. Peryogi parios gambar atanapi sampel anu disayogikeun pikeun nangtoskeun siklus produksi anu akurat

Q11. Sabaraha lami waktos sampel produksi anjeun? Naha anjeun nyayogikeun conto? Naha gratis atanapi tambahan?

Waleran:

(1) Kami tiasa nyayogikeun anjeun sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar biaya anu jelas ti Cina ka nagara anjeun

(2) 7-10 dinten damel kanggo sampel khusus, 48 ​​jam pikeun sampel spot


 


Tag Panas: Ransel hiking, Cina, pabrik, pamasok, pabrik, disesuaikan, harga, cutatan, dina stok

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.