Duffle kantong pikeun awéwé
  • Air ProDuffle kantong pikeun awéwé
  • Air ProDuffle kantong pikeun awéwé
  • Air ProDuffle kantong pikeun awéwé

Duffle kantong pikeun awéwé

Penerbangan domestik: panumpang anu ngagaduhan tikét kelas hiji kéngingkeun dua bagasi bawa-bawa per jalma, panumpang anu ngagaduhan kelas bisnis sareng tikét kelas ékonomi diidinan sapotong bagasi per jalma. Volume unggal bagasi moal ngaleuwihan 20 × 40 × 55 cm. Total beurat tina dua barang di luhur henteu ngaleuwihan 5 kg. Hiber internasional: unggal potongan koper henteu langkung ti 20 × 40 × 55 cm, total beurat koper henteu langkung ti 7 kg. Langkung standar, kedah dipariksa.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Duffle kantong pikeun awéwé



Dongguan Zhihao Handbag Industry Co., Ltd. didirikeun taun 2003. Bisnis utama kami nyaéta desain, produksi sareng penjualan produk ransel, sapertos: ransel laptop, tas sakola murid, tas sakola, tas popok, ransel luar, ransel olahraga, ransel, kantong sakola kartun sareng produk sanésna. Dina waktos anu sami, kami ogé ngagedekeun usaha sanés, sapertos desain Produksi: kantong sabuk, tas duffel, tas, kantong pakakas, kantong tuang siang, kantong bedil, kantong taktis militér, kantong piaraan sareng produk sanés. Dina raraga nyumponan kabutuhan masing-masing konsumén, kami ogé parantos ngadegkeun departemén pikeun ngabantosan palanggan mendakan katégori barang anu sanés di Cina. Di Cina, urang gaduh ranté suplai hulu sareng hilir anu kuat sareng dewasa. Ieu kaunggulan inti utama kami. Kusabab kaunggulan ieu, urang tiasa ngalayanan sadayana palanggan langkung gancang, langkung saé sareng hadé, sareng nyayogikeun nasabah kalayan jasa kustomisasi Produk anu épisiénsi tinggi, kami ogé tiasa nyayogikeun produk mérek aslina anu berkualitas pikeun konsumén anu dijual. 600 karyawan urang sareng 500 mesin produksi mangrupikeun aset pangbadagna urang. Kumaha carana urang ngajaga posisi ngarah? Kami masihan prioritas kana hubungan antara jalma-jalma, sareng kami masihan prioritas pikeun nangtayungan HAM pagawé sareng ngajagi hak-hak konsumén. Lokakarya 18.000 méter pasagi ngamungkinkeun urang pikeun nampung langkung seueur alat produksi sareng padamel produksi, sareng nyayogikeun jasa ka konsumén tina desain produk, produksi sampel, produksi massal, logistik angkutan barang, sareng deklarasi bea cukai. Upami anjeun kedah ngaropea produk ransel atanapi ngagambarkeun merek kami, mangga ngahubungan kami:adamdavis@fofrerbag.com


1. Naha OKÉ nyandak kantong duffel salian kantong awéwé dina pesawat? Naha aya wates kuantitas?


Ngawaosan sangu koper:

Penerbangan domestik: panumpang anu ngagaduhan tikét kelas hiji diidinan dua bagasi bawa per jalma, panumpang anu ngagaduhan kelas bisnis sareng tikét kelas ékonomi diidinan sapotong bagasi per jalma. Volume unggal bagasi moal ngaleuwihan 20 × 40 × 55 cm. Total beurat tina dua barang di luhur henteu ngaleuwihan 5 kg. Hiber internasional: unggal potongan koper henteu langkung ti 20 × 40 × 55 cm, total beurat koper henteu langkung ti 7 kg. Langkung standar, kedah diparios.


2. Parameter Kantong Duffle Wanita (Spesifikasi)


Ngaran diréktori

Pedaran lengkep

jasa tambahan

mérek produk

SILIH

Tiasa disaluyukeun ku OEM

Ngaran Produk

Duffle kantong pikeun awéwé

 

Bahan lawon

Cai lawon Oxford buktina

Bahan tiasa dirobih sakumaha diperyogikeun

Bahan dina matéri

210 d lawon Oxford

Bahan tiasa dirobih sakumaha diperyogikeun

warna

hideung

Warna anu sanés tiasa diluyukeun

ukuran

30cmX 15cmX 45cm

Ukuran tiasa ngarobih numutkeun pamundut

bungkusan

Hiji produk kana kantong plastik PE, 10 per kotak

Paking tiasa didesain sesuai sareng sarat

Cara khusus

OEM, ODM, Agénsi mérek

Pilihan gratis pikeun nyumponan kabutuhan masing-masing

Beurat produk

0,75 kg

 


3. Naon koperna saé?


(1) Hideung tahan kokotor sareng gampang dicocogkeun sareng baju, janten éta parantos janten warna pilihan pikeun koper.

(2) Nyatana, biru poék, kulawu poék tiasa. Warna coklat henteu goréng ogé. Jurusan warna lampu ogé kedah dianggo kalayan ati-ati, salah sahiji henteu tahan ku kotor, sareng anu sanésna henteu cocog pisan pikeun lalaki.

(3) Hideung atanapi coklat, kotak rod tarik umumna sanés warna, utamina coklat sareng hideung langkung sareng jalu.

Ieu dumasarkeun kana karesep pribadi. Sacara umum hideung, biru langkung suasana, nembongan sakedik dewasa, pink nembongan sakedik ngora, sakedik lembut.


4. Naon keterampilan pamilihan koper?


(1ï¼ ‰ beungeutna: datar, lemes, teu aya desain seamy, henteu aya gelembung, teu aya ujung kasar anu kakeunaan.

(2ï¼ ‰di jero: naha pilihan tékstil atanapi produk kulit, warna na kedah dikoordinirkeun sareng permukaan. Lapisan langkung, jahitan kedah saé, henteu kedah ageung teuing.

(3ï¼ ‰tali: bagian penting tina kantong, tapi ogé rentan ngaruksak. Pariksa naha aya jahitan sareng retakan dina tali, sareng naha hubungan antara tali sisi tukang sareng awak bungkus teguh. Sadaya jinis kantong kedah merhatoskeun tali, sareng kulawarga ransel bakal langkung merhatoskeun kana bantosan sareng kateguhan tali, merhatoskeun khusus kana pamilihan.

(4ï¼ ‰pakakas: salaku hiasan éksternal iket, ngagaduhan peran bérés touch. Nalika milih kantong, bentukna pakakas, damel padamelan kedah ati-ati pisan, upami pakakasna dipasihan aureat, kedah milari naséhat naha gampang diudar .Kawas kotak tarik rod, kotak kosmétik sareng kantong sanés anu nganggo gagang, urang kedah merhatoskeun.

(5ï¼ ‰Thread: naha kantongna dijait ku benang anu jelas atanapi benang poek, panjangna jarum kedah seragam, sareng teu kedah aya benang anu kakeunaan. Nengetan naha teu aya kerut dina jahitan, naha benangna parantos ical, sareng tingali naha tempat sirah kawat bakal nyababkeun bengkahna kantong.

(6ï¼ ‰lem: nalika milih iket, pastikeun sered bagianna, tingali naha lem kuat. Khusus sababaraha kantong anu langkung modis, kusabab gayana saé, ornaménna saé, janten bakal pikaresepeun pisan ku panon, tapi upami ornamén henteu pageuh pisan, éta bakal kaleungitan ciri na.

(7ï¼ ‰tarik: parios naha garis sakitar cangkéng, sareng pakét gabungan alami. Khususna, sababaraha kantong konci, tas makeup sareng saterasna bakal nyéépkeun hal anu langkung sesah dina kantong, langkung diperhatoskeun.

(8ï¼ ‰kancing: sanaos aksésori anu henteu penting, dibandingkeun sareng pos, éta ogé langkung gampang pikeun ngagentos, janten anjeun kedah langkung merhatoskeun pamilihanana. Kanggo kantong anu sering dibuka sareng nutup, sapertos kasus CD sareng dompet, kepraktisan tina clasp kedah diperhatoskeun.

Naon warna anu saé pikeun koper? Nyatana, warna koperna seueur pisan. Béda warna gaduh épék visual anu béda, sareng warna anu béda cocog pikeun palaksanaan balaréa. Tapi dina waktos pamayaran kanggo langkung ngartos ngeunaan katerampilan milih koper nyaéta naon, supados mésér koper langkung merenah, tapi ogé langkung sanggup milih koper anu saé.


5. Pabrik tampilan témbakan nyata

5. Ransel bungkus sareng transportasi pikeun murid sakola menengah


(1) Unit penjualan: 1.

(2) Default ukuran kemasan tunggal: 0,045cm X42cm X 48cm, urang tiasa ngarobih ukuran bungkus numutkeun kabutuhan anjeun, pikeun ngahémat angkutan barang pikeun anjeun.

(3) Pakét spésifikasi: 59cm X 35m X 46cm.10PCS / box. Bahan karton: K = K 5 lapisan kertas bergelombang kentel.

(4) beurat kotor FCL: 9.2KG.

(5) beurat net FCL: 8KG.

(6) Mode transportasi: ngalangkungan laut, hawa sareng darat. Urang bakal milih modél transportasi anu paling pikaresepeun.

(7) Kami tiasa ngarancang langkung seueur metode penghematan angkutan barang, tapi ieu bakal ngorbankeun sababaraha hal, tiasa nyababkeun ayana parobihan produk, urang umumna henteu nyarankeun palanggan pikeun nganggo metode ieu.

(8) Upami diperlukeun, kami bakal ngarancang cara ngarangkep ransel ieu pikeun murid sakola menengah numutkeun kabutuhan anjeun.

(9) Upami anjeun peryogi conto ransel sakola tengah ieu, kami bakal milih pikeun ngirimkeunana ka anjeun ku udara.


6. jasa Saatos-jualan


(1) Kami mastikeun bakal ngontrol kualitas produk sareng nganteurkeun aranjeunna ka anjeun kalayan tingkat mumpuni 100%.

(2) Kami bakal ngalakukeun sagala kamungkinan pikeun ngahémat biaya pikeun anjeun.

(3) Kotak surat perusahaan kami sacara épéktip permanén, sareng ku tanaga jasa palanggan anu propésional, anjeun tiasa nyerat konsultasi sareng ngawadul iraha waé. Urang bakal maca sareng némbalan éfisién sareng taliti.

(4) Saatos dijual sampel. Upami vérsi anu munggaran kedah dirobih, kami bakal ngarobih conto numutkeun detil modifikasi na. Sakabeh prosés ngahasilkeun versi kadua sampel sacara lengkep gratis.

(5) Kami bakal ngawartosan anjeun ngeunaan kamajuan produksi produk urutan dina waktosna salami prosés produksi, sahingga anjeun tiasa terang status ordo langkung gancang.

Kami bakal ngontak 24 jam sapoé. Kami bakal komunikasi sacara épéktip pikeun mastikeun komunikasi inpormasi anu lancar.


7. FAQ


Q1:Naha anjeun pabrik atanapi padagang?

A: Kami pabrik tas di Cina, pabrik kantong di Cina, sanés padagang.

Q2:Naon istilah pamayaran anjeun?

A: <= 1000USD, 100% pamayaran sateuacanna.

> = 1000USD, 30% T / T sateuacana, pangiriman 70% D / P.

Q3. Naon waktos kalungguhan anjeun pikeun produksi masal dina sababaraha dinten?

Jawaban: Siklus produksi 500-1000 produk nyaéta 30-35 dinten.

Siklus produksi 1000-3000 produk nyaéta 35-40 dinten.

Siklus produksi produk 3000-5000 nyaéta 40-45 dinten.

Siklus produksi produk 5000-10000 nyaéta 45-50 dinten.

Siklus produksi di luhur kedah diluyukeun numutkeun téknologi produksi sareng kasusah produk khususna. Gambar atanapi sampel anu disayogikeun kedah dipariksa pikeun nangtoskeun siklus produksi anu pasti.

Q4. Sabaraha dinten waktos pamimpin sampel anjeun? Naha anjeun nyayogikeun conto? Naha gratis atanapi tambahan?

A: (1) Kami tiasa nyayogikeun conto gratis ka anjeun, tapi anjeun kedah mayar biaya anu jelas ti Cina ka nagara anjeun.

(2) 7-10 dinten damel kanggo sampel khusus sareng 48 jam pikeun sampel spot.

P5. Sabaraha lami deui pikeun anjeun komunikasi sareng balesan?

A: Kami bakal ngawalon ka anjeun dina waktos 4 jam saatos nampi email pamundut anjeun.

Q6:Naon jenis cutatan anu anjeun tampi Sabaraha dinten période kutipan?

Jawaban: (1) cutatan gambar produk némbak, cutatan numutkeun draf desain produk, cutatan numutkeun conto anu disayogikeun.

(2) Mangsa cutatan produk tunggal nyaéta 12 jam, sareng periode cutatan angkatan nyaéta 2-3 dinten.

(3) Modeu cutatan: harga ex-factory, FOB, CIF.

(4) Upami anjeun peryogi cutatan, punten perhatoskeun metodeu cutatan, anu tiasa ngamungkinkeun kami nawiskeun langkung saé pikeun anjeun.

Q7: Anjeun teu hoyong desain produk kami, anjeun tiasa ngadamel numutkeun gambar desain kuring?

A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun numutkeun gambar desain anjeun.

Q8: Naha anjeun nampi pamariksaan pihak katilu? Naha anjeun tiasa nyayogikeun laporan uji produk? Kumaha ngeunaan kualitas produksi anjeun?

A: Leres, kami nampi pamariksaan pihak katilu.

(2) Tiasa nyayogikeun laporan uji produk.

(3) Kami produsén produk tina kantong sakola Disney, kantong Wal-Mart sareng Samsonite. Punten yakin ngeunaan kualitas produk kami.

Q9: Naon kapasitas produksi massal anjeun?

A: (1) Produksi sadidinten urang tina ransel saderhana nyaéta 50.000, produksi bulanan mangrupikeun 1,5 juta.

(2) prosés na langkung rumit produksi ransel poean 3000, 100.000 produksi bulanan.

Q10: Naha anjeun ngagaduhan urutan minimum?

A: Leres, éta gumantung kana tingkat karajinan sareng jumlah produk anjeun.

Q11: Naha anjeun nampi pamariksaan pihak katilu? Naha anjeun tiasa nyayogikeun laporan uji produk? Kumaha ngeunaan kualitas produksi anjeun?

A: (1) Leres, kami nampi pamariksaan pihak katilu.

(2) Tiasa nyayogikeun laporan uji produk.

(3) Kami produsén produk tina kantong sakola Disney, kantong Wal-Mart sareng Samsonite. Punten yakin ngeunaan kualitas produk kami.



Tag Panas: Kantong pasang pikeun awéwé, Cina, pabrik, pamasok, pabrik, khusus, harga, cutatan, dina stok

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.