Kantong kantong popok
  • Air ProKantong kantong popok
  • Air ProKantong kantong popok
  • Air ProKantong kantong popok
  • Air ProKantong kantong popok
  • Air ProKantong kantong popok
  • Air ProKantong kantong popok

Kantong kantong popok

(1) Ransel kantong popok ieu didamel tina lawon komposit 290T. Beungeut na dilapis ku palapis cai-panolak. Éta ngagaduhan sipat hidrofobik anu kuat sareng sacara épéktip tiasa nyegah hujan tina nyerep bagian jero kantong popok dina waktos anu singget. Lawon ieu ngagaduhan Fitur sapertos résistansi maké sareng raoseun tangan anu saé. (2) 230T twill lawon Oxford dianggo di jero, anu ngagaduhan kakuatan tarik sareng rasana anu luhur. , kantong panyimpen cocooan, kantong panyimpenan tank bubuk susu sareng kantong panyimpenan termal. Jaba dirancang sareng kantong panyimpenan anu fungsional, sapertos kantong panyimpenan kantong jaringan, kantong panyimpenan parasol sareng kantong panyimpenan anti maling (4) Penampilan gaya sareng desain kapasitas ageung duanana éndah sareng tiasa nampung langkung seueur produk perawatan orok.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Kantong kantong popok




Dongguan Zhihao Handbag Industry Co., Ltd. didirikeun taun 2003. Bisnis utama kami nyaéta desain, produksi sareng penjualan produk ransel, sapertos: ransel laptop, tas sakola murid, tas sakola, tas popok, ransel luar, ransel olahraga, ransel, kantong sakola kartun sareng produk sanésna. Dina waktos anu sami, kami ogé ngagedekeun usaha-usaha sanés, sapertos desain Produksi: kantong sabuk, tas duffel, tas, kantong pakakas, kantong tuang siang, kantong senapan, kantong taktis militér, kantong piaraan sareng produk sanés. Dina raraga nyumponan kabutuhan masing-masing konsumén, kami ogé parantos ngadegkeun departemén pikeun ngabantosan palanggan mendakan katégori barang anu sanés di Cina. Di Cina, urang gaduh ranté suplai hulu sareng hilir anu kuat sareng dewasa. Ieu kaunggulan inti utama kami. Kusabab kaunggulan ieu, urang tiasa ngalayanan sadaya palanggan langkung gancang, langkung saé sareng langkung hadé, sareng nyayogikeun palanggan kalayan efisiensi tinggi jasa kustomisasi Produk, urang ogé tiasa nyayogikeun produk mérek asli kualitas luhur pikeun konsumén kanggo diical. 600 karyawan urang sareng 500 mesin produksi mangrupikeun aset pangbadagna urang. Kumaha carana urang ngajaga posisi ngarah? Kami masihan prioritas kana hubungan antara jalma-jalma, sareng kami masihan prioritas pikeun nangtayungan HAM pagawé sareng ngajagi hak-hak konsumén. Lokakarya 18.000 méter pasagi ngamungkinkeun urang pikeun nampung langkung seueur alat produksi sareng padamel produksi, sareng nyayogikeun palayanan ka pelanggan tina desain produk, produksi sampel, produksi massal, logistik angkutan barang, sareng deklarasi bea cukai. Upami anjeun kedah ngaropea produk ransel atanapi ngagambarkeun merek kami, mangga ngahubungan kami:adamdavis@fofrerbag.com


1. produk bubuka ransel kantong popok:


(1) Ransel kantong popok ieu didamel tina lawon komposit 290T. Beungeut na dilapis ku palapis cai-panolak. Éta ngagaduhan sipat hidrofobik anu kuat sareng sacara épéktip tiasa nyegah hujan tina nyerep bagian jero kantong popok dina waktos anu singget. Lawon ieu ngagaduhan Fitur sapertos résistansi maké sareng raoseun tangan anu saé.

(2) 230T twill lawon Oxford dianggo di jero, anu ngagaduhan kakuatan tarik sareng rasana.

(3) Kantong tambalan internal anu fungsional, sapertos kantong panyimpenan pad cikiih, kantong panyimpenan baju, kantong panyimpen cocoan, kantong panyimpenan tank bubuk susu sareng kantong panyimpen termal. Jaba dirancang sareng kantong panyimpenan anu fungsional, sapertos kantong panyimpenan kantong jaringan, kantong panyimpenan parasol sareng kantong panyimpenan anti maling (4) Penampilan gaya sareng desain kapasitas ageung duanana éndah sareng tiasa nampung langkung seueur produk perawatan orok.

(5) Aya aksés aksés anu merenah dina tonggong, anu tiasa kalayan gampang ngaluarkeun barang-barang dina handapeun kantong popok.

(6) Kami nganggo seleting YKK anu kawéntar salaku bahan pembuka tina ransel kantong popok. Seleting ieu ngagaduhan kakuatan anu ngegel tinggi sareng tiasa pisan ningkatkeun réliabilitas sareng kaamanan fungsi muka kantong.

(7) Kanggo ransel kantong popok ieu, kami nganggo bahan super insulasi kanggo ngadamel zona suhu. Kinerja insulasi panas anu kuat pisan ngalegaan waktos insulasi panas.

(8) Kantong pipisahan garing sareng baseuh sacara efektif tiasa misahkeun bahan garing sareng baseuh, sahingga tiasa nyegah panyebaran baktéri sareng ngotorkeun produk orok anu sanés.

(9) Kantong popok urang ogé tiasa dilebetkeun dina stroller kanggo ngirangan beban indung sareng mempermudah indung ngurus orok.


2. Parameter produk (spésifikasi) ransel kantong popok


Ngaran diréktori

Pedaran lengkep

jasa tambahan

mérek produk

SILIH

Tiasa OEM

Ngaran Produk

Kantong kantong popok

 

pamandangan anu bakal dianggo

Murid diajar ngagunakeun

 

Bahan lawon

290T twill komposit panolak cai lawon Oxford

Tiasa dihasilkeun ku ngarobih bahan sakumaha anu diperyogikeun

Bahan pinding

230 T baju kaél Oxford

Tiasa dihasilkeun ku ngarobih bahan sakumaha anu diperyogikeun

Gaya

Ransel pasagi nangtung

 

warna

Hideung, beureum, pink, héjo

Warna anu sanés tiasa diluyukeun

ukuran

Panjangna 28cmX Lebar 20cmX Jangkungna 43cm

Ukuran tiasa ngarobih sesuai sareng sarat

bungkusan

Hiji produk kana hiji kantong plastik PE, 10 pcs / karton

Métode bungkusan tiasa didesain sesuai sareng sarat

Jenis produk anu berlaku

Produk perawatan orok

 

Cara khusus

OEM, ODM, Agénsi mérek

Pilihan gratis pikeun nyumponan kabutuhan masing-masing

beurat produk

0,75kg

jasa tambahan


3. Naon kantong popok anu saé?


Hoyong terang naha anjeun leres-leres peryogi kantong popok? Upami kitu, fungsi naon anu kuring kedah milari? Kantong popok orok ngagaduhan sababaraha bentuk sareng ukuran, tapi milih kantong popok anu pangsaéna pikeun anjeun tiasa nyababkeun karesep. Sateuacan mésér, punten nimbangkeun fitur ieu:

· Ukuranana: Sahenteuna, anjeun peryogi kantong orok anu tiasa nahan popok, usap sareng hiji atanapi dua botol. Upami anjeun kersa nyiapkeun naon waé, maka anjeun bakal meryogikeun hal anu cukup ageung pikeun ngagentos baju, cocooan, camilan, gosong, pacifier, keresek sareng pembersih tangan.

· Kantong: Kaseueuran kolot mendakan yén kantong popok kalayan seueur kantong ngabantosan supaya tetep teratur. Sababaraha kantong orok ngagaduhan kantong khusus, sapertos kantong kanggo nyepeng telepon sélulér atanapi tablet, kantong anu terisolasi supados botolna tetep tiis, sareng kantong anu tiasa dianggo pikeun nyimpen baju orok anu kotor atanapi anu diteunggeulan.

· Tali stroller: Seueur kantong popok dilengkepan tali khusus anu tiasa gampang dipasang dina stang stroller.

· Pad popok ngaganti popok: Sababaraha kantong popok kalebet pad ganti anu tiasa dipindahkeun atanapi dilipat kaluar tina kantong kanggo gentos popok langsung.

· Gampang dibersihkeun: kahirupan mangrupikeun kanyataan-ampir sadayana dina orok sareng janten orok, janten anjeun panginten peryogi kantong popok anu tiasa diseuseuh ku mesin, atanapi kantong popok anu tiasa diusap gancang.


4. Pabrik nembak nyata

5. Paking sareng pangiriman ransel kantong popok


(1) Unit penjualan: masing-masing.

(2) standar ukuran bungkus tunggal: 43cm X 28cm X 20cm, urang tiasa ngarobih ukuran bungkus desain numutkeun kabutuhan anjeun, supados tiasa ngahémat angkutan barang.

(3) Pakét spésifikasi: 48cm X 33m X 45cm. 10PCS / karton. Bahan karton: K = K 5-lapisan kertas bergelombang kandel.

(4) beurat kotor tina sakabeh kotak: 8,7Kg.

(5) Beurat bersih tina sadayana kotak: 7,5Kg.

(6) Cara transportasi: laut, hawa, darat. Kami bakal milih metode transportasi logistik anu paling pikaresepeun.

(7) Kami tiasa ngarancang metode bungkusan anu langkung épéktip, tapi ieu bakal ngorbankeun sababaraha hal sareng tiasa nyababkeun parobihan penampilan produk. Kami umumna henteu nyarankeun palanggan pikeun nganggo metode ieu.

(8) Upami diperlukeun, kami bakal ngararancang bungkus ransel kantong popok ieu numutkeun kabutuhan anjeun.

(9) Upami anjeun peryogi sampel ransel kantong popok ieu, kami bakal milih dikirimkeun ka anjeun ku udara.


6. jasa Saatos-jualan


(1) Kami sacara ketat bakal ngontrol kualitas produk sareng nganteurkeunana ka anjeun kalayan laju lulus 100%.

(2) Kami bakal ngalakukeun sadayana pikeun ngahémat biaya anjeun.

(3) Kotak surat perusahaan kami sacara permanen valid sareng dikerjakeun ku tanaga jasa palanggan anu propésional. Anjeun tiasa nyerat ka kami pikeun konsultasi sareng keluhan iraha waé. Urang bakal maca sareng ngabales éfisién sareng taliti.

(4) Saatos sampel dijual, upami édisi anu munggaran kedah dirobih, kami bakal ngarobih sampel numutkeun detil modifikasi. Sakabeh prosés ngahasilkeun conto édisi kadua leres-leres gratis.

(5) Kami bakal langsung nginpokeun ka Anjeun tentang kamajuan produksi produk order dina mangsa proses produksi, sahingga anjeun tiasa ngartos status ordo langkung gancang.

(6) Kami bakal tetep kontak salami 24 jam. Urang bakal nganggo komunikasi éfisién pikeun mastikeun komunikasi inpormasi kalayan lancar.


7. FAQ


Q1. Naha anjeun pabrik atanapi padagang?

Jawaban: Kami pabrik kantong Cina, pabrik kantong Cina, sanés padagang.

Q2. Naon istilah pamayaran anjeun?

Waleran:

A: <= 1000USD, 100% pamayaran sateuacanna.

B:> = 1000USD, 30% T / T sateuacana, 70% D / P kanggo kiriman.

Q3. Naon waktos kalungguhan anjeun pikeun produksi masal?

Waleran:

Siklus produksi produk 500-1000 30-35 dinten

Siklus produksi produk 1000-3000 35-40 dinten

Siklus produksi produk 3000-5000 40-45 dinten

Siklus produksi produk 5000-10000 45-50 dinten

Numutkeun kana téknologi tingkat produksi sareng kasusah produk khusus, saluyukeun siklus produksi di luhur. Peryogi parios gambar atanapi sampel anu disayogikeun pikeun nangtoskeun siklus produksi anu akurat.

Q4. Sabaraha lami waktos sampel produksi anjeun? Naha anjeun nyayogikeun conto? Naha gratis atanapi tambahan?

Waleran:

(1) Kami tiasa nyayogikeun anjeun sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar biaya anu jelas ti Cina ka nagara anjeun.

(2) 7-10 dinten damel kanggo sampel khusus, 48 ​​jam pikeun sampel spot.

P5. Sabaraha lami kanggo anjeun komunikasi sareng balesan?

A: Kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 4 jam saatos nampi email pamilarian anjeun.

Q6. Metode cutatan mana anu anjeun tampi? Sabaraha dinten période kutipan?

Waleran:

(1) Candak cutatan pikeun gambar produk, kutip numutkeun draf desain produk, kutip numutkeun conto.

(2) Siklus cutatan produk tunggal nyaéta 12 jam, sareng siklus cutatan batch nyaéta 2-3 dinten.

(3) Metode Quotation: harga ex-factory, FOB, CIF.

(4) Upami anjeun peryogi cutatan, punten perhatoskeun metodeu cutatan, anu ngamungkinkeun kami langkung ngadugikeun anjeun.

Q7: Anjeun teu hoyong desain produk kami, anjeun tiasa ngadamel sareng ngahasilkeun numutkeun gambar desain kuring?

Ngajawab: Leres, urang tiasa ngahasilkeun numutkeun gambar desain produk anjeun.

Q8: Naha anjeun nampi pamariksaan pihak katilu? Naha anjeun tiasa nyayogikeun laporan uji produk? Kumaha kualitas produksi anjeun?

Waleran:

(1) Leres, kami nampi pamariksaan pihak katilu.

(2) Laporan tés produk tiasa disayogikeun.

(3) Kami mangrupikeun pabrikan kantong popok Disney sareng ransel, kantong Wal-Mart sareng produk Samsonite. Punten yakin kana kualitas produksi.

Q9: Naon kaluaran produksi massal anjeun?

Waleran:

(1) Ransel saderhana kami ngahasilkeun 50.000 potongan per dinten sareng 1.500.000 lembar per bulan.

(2) Kanggo ransel kalayan karajinan anu langkung rumit, kaluaran sapopoé tina 3000 lembar sareng kaluaran bulanan 100.000.

Q10: Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?

Ngajawab: Leres, éta gumantung kana tingkat prosés produk anjeun sareng jumlah produk.

Q11: Naha anjeun nampi pamariksaan pihak katilu? Naha anjeun tiasa nyayogikeun laporan uji produk? Kumaha kualitas produksi anjeun?

Waleran:

(1) Leres, kami nampi pamariksaan pihak katilu.

(4) Laporan tés produk tiasa disayogikeun.

(5) Kami mangrupikeun pabrikan kantong popok Disney sareng ransel, kantong Wal-Mart sareng produk Samsonite. Punten yakin kana kualitas produksi.


 



Tag Panas: Kantong kantong popok, Cina, pabrik, pamasok, pabrik, ngarobih, harga, cutatan, dina saham

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.