Cooling ransel
  • Air ProCooling ransel
  • Air ProCooling ransel
  • Air ProCooling ransel
  • Air ProCooling ransel
  • Air ProCooling ransel

Cooling ransel

(1) 600D didamel di Oxford (2) Isolasi sareng ransel kulkas: Bahan insulasi termal dina jero ransel anu tiis sareng lapisan kabocoran-buktina dianggo babarengan pikeun mastikeun anti kabocoran sareng ngajaga tuangeun panas sareng tiis salami 16 jam. (3) Cooler kapasitas ageung: 13.0 inci x 7.5 inci x 15.8 inci / 33 cm x 19 cm x 40 cm (panjang x lebar x jangkung), beurat: 1,1 lbs / 500 g, tiasa nahan dugi ka 30 kaléng (330 ml), cekap rohangan pikeun nyumponan sagala kabutuhan anjeun. (4) Sababaraha kantong: 1 kompartemen gudang lega utama, 2 kantong bolong sisi, 2 kantong ritsleting payun ageung pikeun nyimpen parabot, 1 saku ritsleting (katutup), 1 saku bolong sareng 1 pembuka botol bir.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Cooling ransel


Dongguan Zhihao Handbag Industry Co., Ltd. didirikeun taun 2003. Bisnis utama kami nyaéta desain, produksi sareng penjualan produk ransel, sapertos: ransel laptop, tas sakola murid, tas sakola, tas popok, ransel luar, ransel olahraga, ransel, kantong sakola kartun sareng produk sanésna. Dina waktos anu sami, kami ogé ngagedekeun usaha-usaha sanés, sapertos desain Produksi: kantong sabuk, tas duffel, tas, kantong pakakas, kantong tuang siang, kantong senapan, kantong taktis militér, kantong piaraan sareng produk sanés. Dina raraga nyumponan kabutuhan masing-masing konsumén, kami ogé parantos ngadegkeun departemén pikeun ngabantosan palanggan mendakan katégori barang anu sanés di Cina. Di Cina, urang gaduh ranté suplai hulu sareng hilir anu kuat sareng dewasa. Ieu kaunggulan inti utama kami. Kusabab kaunggulan ieu, urang tiasa ngalayanan sadaya palanggan langkung gancang, langkung saé sareng langkung hadé, sareng nyayogikeun palanggan kalayan efisiensi tinggi jasa kustomisasi Produk, urang ogé tiasa nyayogikeun produk mérek asli kualitas luhur pikeun konsumén kanggo diical. 600 karyawan urang sareng 500 mesin produksi mangrupikeun aset pangbadagna urang. Kumaha carana urang ngajaga posisi ngarah? Kami masihan prioritas kana hubungan antara jalma-jalma, sareng kami masihan prioritas pikeun nangtayungan HAM pagawé sareng ngajagi hak-hak konsumén. Lokakarya 18.000 méter pasagi ngamungkinkeun urang pikeun nampung langkung seueur alat produksi sareng padamel produksi, sareng nyayogikeun palayanan ka pelanggan tina desain produk, produksi sampel, produksi massal, logistik angkutan barang, sareng deklarasi bea cukai. Upami anjeun kedah ngaropea produk ransel atanapi ngagambarkeun merek kami, mangga ngahubungan kami:adamdavis@fofrerbag.com


1. Cooling ransel product introduction:


(1) 600D didamel di Oxford

(2) Isolasi sareng ransel didinginkan: Bahan insulasi termal dina jero ransel anu tiis sareng lapisan kabocoran-buktina damel babarengan pikeun mastikeun anti kabocoran sareng jaga tuangeun panas sareng tiis salami 16 jam.

(3) Cooler kapasitas ageung: 13.0 inci x 7.5 inci x 15.8 inci / 33 cm x 19 cm x 40 cm (panjang x lebar x jangkungna), beurat: 1,1 lbs / 500 g, tiasa nahan dugi ka 30 kaléng (330 ml) , Gaduh cekap rohangan pikeun nyumponan sagala kabutuhan anjeun.

(4) Sababaraha kantong: 1 kompartemen gudang anu lega, 2 kantong bolong sisi, 2 kantong ritsleting payun kanggo nyimpen parabot, 1 saku ritsleting (katutup), 1 saku bolong sareng 1 pembuka botol bir.

(5) Ringan sareng awét: didamel tina lawon tahan cai sareng awét, ransel ringan anu paling hadé kalayan langkung tiis, tiasa dianggo pikeun damel, piknik, perjalanan jalan / pantai, hiking, kémping, biking, kanggo lalaki sareng awéwé Kado sampurna.

(6) Sababaraha fungsi: Desain anu gaya pikeun pelestarian panas sareng ransel tiis urang ogé tiasa dianggo salaku ransel siang atanapi ransel sapopoé. Sampurna pikeun tuang siang, piknik, damel atanapi ngumbara.

(7) Naha anjeun resep kana jalan / pantai, piknik atanapi wisata harian, cooler ransel TOURIT mangrupikeun sahabat anjeun pikeun sababaraha kagiatan di luar ruangan.

(8) Dina urutan pikeun mastikeun yén anjeun ngaraos kanyamanan sareng kasabaran pamungkas, kami merhatoskeun khusus kana tali taktak padded sareng bagian tukang ransel anu terisolasi.

(9) Desain anu modél tina ransel terisolasi kami ngajantenkeun éta ogé tiasa dianggo salaku ransel tuang siang atanapi ransel harian.

(10) Kalayan cooler ransel anu terisolasi ieu, anjeun tiasa nyéépkeun waktos anu idéal sareng kulawarga sareng resep nginum di pantai atanapi dina kapal.


2. Cooling ransel product parameters (specifications)


Ngaran diréktori

Pedaran lengkep

jasa tambahan

mérek produk

SILIH

Tiasa OEM

Ngaran Produk

Cooling ransel

 

pamandangan anu bakal dianggo

Anggo perjalanan jarak jauh

 

Bahan lawon

900D lawon Oxford waterproof

Tiasa dihasilkeun ku ngarobih bahan sakumaha anu diperyogikeun

Bahan pinding

EVA

Tiasa dihasilkeun ku ngarobih bahan sakumaha anu diperyogikeun

Gaya

Ransel pasagi nangtung

 

warna

hideung

Warna anu sanés tiasa diluyukeun

ukuran

Panjangna 40cmX Lebar 33cmX Jangkungna 19cm

Ukuran tiasa ngarobih sesuai sareng sarat

bungkusan

Hiji produk kana hiji kantong plastik PE, 10 pcs / karton

Métode bungkusan tiasa didesain sesuai sareng sarat

Jenis produk anu berlaku

produk luar

 

Cara khusus

OEM, ODM, Agénsi mérek

Pilihan gratis pikeun nyumponan kabutuhan masing-masing

beurat produk

0,65kg

jasa tambahan


3. Naon ari ransel téh?


(1) Ransel kulkas anu terisolasi, ogé katelah ransel anu langkung tiis, mangrupikeun ransel gaya ransel sareng ruang internal insulasi termal anu ageung, anu tiasa ngajaga inuman sareng tuang dina suhu anu rendah salami lami.

(2) Éta merenah pisan, gampang dibabawa, sareng tiasa dianggo ampir dina perjalanan luar atanapi padamelan panjang. Nalika anjeun moal tiasa nganggo kulkas atanapi freezer, ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun mastikeun yén sagala anu anjeun bawa tetep seger.


4. Naon fungsi anu anjeun kedah milari dina pelestarian panas sareng ransel tiis?

(1) Nalika mésér ransel anu terisolasi sareng tiis, anjeun mimitina kedah mastikeun yén éta memang terisolasi sareng ngagaduhan ruang anu cekap pikeun nyimpen sadaya barang anu anjeun peryogikeun.

(2) Sababaraha ransel tiis nganggo desain pamisah, dimana ngan ukur hiji sisi anu terisolasi, sareng sisi anu sanésna dina suhu kamar.

(3) Ieu gunana pisan pikeun jalma anu mawa barang anu teu kaurusna (sapertos laptop, buku teks, cocooan barudak, jst.). Ieu ogé kauntungan nalika ransel keren ngagaduhan kantong tambahan pikeun nyimpen inuman bahkan di luar.

(4) Isu konci sanés anu kedah diperhatoskeun nyaéta beurat (nyaéta, pedalamanna henteu pinuh ku ton). Sapertos backpacks biasa, backpacks langkung tiis biasana beuratna antara 4 sareng 10 pon, tapi kusabab sipat insulasi na, éta condong langkung beurat tibatan backpacks standar anu sanés insulated.

(5) Penting pikeun ngémutan sabaraha anjeun ngarencanakeun ngarangkep dina ransel anu janten tiis supados anjeun gaduh pamahaman beurat nalika ngumbara. Kanyamanan mangrupikeun konci, khusus pikeun kantong anu dibabawa dina tonggong anjeun unggal dinten.

(6) Nyarios sahenteuna, aya seueur teuing ransel anu terisolasi dina pasaran anu prosés balanja tiasa janten sesah. Kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun. Ieu mangrupikeun pilihan insulasi pangsaéna sareng ransel tiis di pasar.

(7) Nanging, urang tiasa ngarancang sareng ngahasilkeun 6 panduan penting di luhur pikeun milih ransel anu tiis.


5. Pabrik tampilan témbakan nyata



6. Cooling ransel packaging and delivery


(1) Unit penjualan: masing-masing.

(2) Standar ukuran paket tunggal: 40cm X 33cm X 19cm, urang tiasa ngarobih ukuran paket desain numutkeun kabutuhan anjeun, supados tiasa ngahemat momotan anjeun.

(3) Pakét spésifikasi: 43cm X 35m X 50cm. 10PCS / karton. Bahan karton: K = K 5-lapisan kertas bergelombang kandel.

(4) beurat kotor tina sakabeh kotak: 8Kg.

(5) beurat Net tina sakabeh kotak: 6.5Kg.

(6) Cara transportasi: laut, hawa, darat. Kami bakal milih metode transportasi logistik anu paling pikaresepeun.

(7) Kami tiasa ngarancang metode bungkusan anu langkung épéktip, tapi ieu bakal ngorbankeun sababaraha hal sareng tiasa nyababkeun parobihan penampilan produk. Kami umumna henteu nyarankeun palanggan pikeun nganggo metode ieu.

(8) Upami diperlukeun, kami bakal ngarancang metode bungkusan tina ransel tiis ieu numutkeun kabutuhan anjeun

(9) Upami anjeun peryogi sampel ransel tiis ieu, kami bakal milih pikeun dikirim ka anjeun ku udara.


7. Saatos-jualan jasa.

(1) Kami bakal ngalakukeun sagala kamungkinan pikeun ngahémat biaya anjeun.

(2) Kami bakal tetep kontak salami 24 jam. Urang bakal nganggo komunikasi éfisién pikeun mastikeun komunikasi inpormasi kalayan lancar.

(3) Saatos sampel dijual, upami vérsi anu munggaran kedah dirobih, kami bakal ngarobih sampel numutkeun detil modifikasi. Sakabeh prosés ngahasilkeun versi kadua sampel lengkep gratis.

(4) Kotak surat perusahaan kami sacara permanen valid sareng dikerjakeun ku tanaga jasa palanggan anu propésional. Anjeun tiasa nyerat ka kami pikeun konsultasi sareng keluhan iraha waé. Urang bakal maca sareng ngabales éfisién sareng taliti.

(5) Kami ketat bakal ngontrol kualitas produk sareng nganteurkeunana ka anjeun kalayan laju lulus 100%.

(6) Kami bakal ngawartosan anjeun ngeunaan kamajuan produksi produk urutan dina waktosna salami prosés produksi, sahingga anjeun tiasa ngartos status urutan langkung gancang.


8. FAQ


Q1. Naha anjeun pabrik atanapi padagang?

Jawaban: Kami pabrik kantong Cina, pabrik kantong Cina, sanés padagang.

Q2. Naon waktos kalungguhan anjeun pikeun produksi masal?

Waleran:

Siklus produksi produk 500-1000 30-35 dinten

Siklus produksi produk 1000-3000 35-40 dinten

Siklus produksi produk 3000-5000 40-45 dinten

Siklus produksi produk 5000-10000 45-50 dinten

Numutkeun kana téknologi tingkat produksi sareng kasusah produk khusus, saluyukeun siklus produksi di luhur. Peryogi parios gambar atanapi sampel anu disayogikeun pikeun nangtoskeun siklus produksi anu akurat

Q3. Sabaraha lami waktos sampel produksi anjeun? Naha anjeun nyayogikeun conto? Naha gratis atanapi tambahan?

Waleran:

(1) Kami tiasa nyayogikeun anjeun sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar biaya anu jelas ti Cina ka nagara anjeun

(2) 7-10 dinten damel kanggo sampel khusus, 48 ​​jam pikeun sampel spot

Q4: Naon kaluaran produksi massal anjeun?

Waleran:

(1) Ransel saderhana kami ngahasilkeun 50.000 potongan per dinten sareng 1.500.000 lembar per bulan

(2) Kanggo ransel kalayan karajinan anu langkung rumit, kaluaran sadidinten 3.000 unit sareng kaluaran bulanan 100.000 unit

P5. Sabaraha lami waktos sampel produksi anjeun? Naha anjeun nyayogikeun conto? Naha gratis atanapi tambahan?

Waleran:

(1) Kami tiasa nyayogikeun anjeun sampel gratis, tapi anjeun kedah mayar biaya anu jelas ti Cina ka nagara anjeun

(2) 7-10 dinten damel kanggo sampel khusus, 48 ​​jam pikeun sampel spot

Q6: Naha anjeun nampi pamariksaan pihak katilu? Naha anjeun tiasa nyayogikeun laporan uji produk? Kumaha kualitas produksi anjeun?

Waleran:

(1) Leres, kami nampi pamariksaan pihak katilu

(2) Laporan tés produk tiasa disayogikeun

(3) Kami mangrupikeun produsen ransel pendinginan Disney, kantong Wal-Mart, sareng produk Samsonite. Punten yakin kana kualitas produksi.

Q7. Sabaraha lami kanggo anjeun komunikasi sareng balesan?

A: Kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 4 jam saatos nampi email pamilarian anjeun

Q8. Metode cutatan mana anu anjeun tampi? Sabaraha dinten période kutipan?

Waleran:

(1) Candak cutatan pikeun gambar produk, kutip numutkeun draf desain produk, sareng kutip numutkeun conto anu disayogikeun

(2) Siklus cutatan produk tunggal nyaéta 12 jam, sareng siklus cutatan batch nyaéta 2-3 dinten

(3) Metode Quotation: harga ex-factory, FOB, CIF

(4) Upami anjeun peryogi cutatan, punten perhatoskeun metodeu cutatan, anu ngamungkinkeun kami langkung ngadugikeun anjeun

Q9: Anjeun henteu hoyong desain produk kami, anjeun tiasa ngadamel sareng ngahasilkeun numutkeun gambar desain kuring?

Ngajawab: Leres, urang tiasa ngahasilkeun numutkeun gambar desain produk anjeun.

Q10. Naon istilah pamayaran anjeun?

Waleran:

A: <= 1000USD, 100% pamayaran sateuacanna

B:> = 1000USD, 30% T / T sateuacana, 70% D / P kanggo kiriman.

Q11: Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?

Ngajawab: Leres, éta gumantung kana tingkat prosés produk anjeun sareng jumlah produk.




Tag Panas: Cooling ransel, Cina, pabrik, pamasok, pabrik, disesuaikan, harga, cutatan, dina stok

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.