Ransel pamawa ucing
  • Air ProRansel pamawa ucing
  • Air ProRansel pamawa ucing
  • Air ProRansel pamawa ucing
  • Air ProRansel pamawa ucing
  • Air ProRansel pamawa ucing

Ransel pamawa ucing

Saur abdi ransel ucing khususna merenah pikeun jalma kota anu ngagaduhan anak anjing. Utamana upami anjeun sering nganggo angkot atanapi numpak sapédah, anjeun kedah nyandak ransel. Sanaos anjing henteu kénging dina transportasi umum pisan, anak anjing anjeun meunang ' t janten katingali dina seueur ransel ucing. Teras! Kuring ogé resep pisan solusi ieu kusabab anjeun teu kedah mobil gaduh anjing. Kantong doggy ngan ukur ngajantenkeun anjeun langkung fleksibel. Wisata siang sareng anak anjing anjeun ogé kedah .

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Korsét ucing




Ransel piaraan urang ogé ngagaduhan sababaraha nami anu biasa: ransel ucing, ransel anjing, operator ransel ucing, kantong leumpang anjing, kantong perjalanan anjing, kantong perawatan anjing ...


Kami hiji perusahaan khusus dina produksi sareng penjualan ransel, tas komputer sareng produk sanésna, aya di daérah inti Dongguan. Fofrer mangrupikeun mérek aslina perusahaan. Kalayan pamekaran sareng inovasi anu teras-terasan, éta parantos ngembangkeun sababaraha produk anu bermutu, multi fungsi sareng dirancang sacara ergonomis, anu parantos dipuji sareng diaku ku palanggan sareng rerencangan.



Dongguan Zhihao Handbag Industry Co., Ltd. didirikeun taun 2003. Bisnis utama kami nyaéta desain, produksi sareng penjualan produk ransel, sapertos: ransel laptop, tas sakola murid, tas sakola, tas popok, ransel luar, ransel olahraga, ransel, kantong sakola kartun sareng produk sanésna. Dina waktos anu sami, kami ogé ngagedekeun usaha-usaha sanés, sapertos desain Produksi: kantong sabuk, tas duffel, tas, kantong pakakas, kantong tuang siang, kantong senapan, kantong taktis militér, kantong piaraan sareng produk sanés. Dina raraga nyumponan kabutuhan masing-masing konsumén, kami ogé parantos ngadegkeun departemén pikeun ngabantosan palanggan mendakan katégori barang anu sanés di Cina. Di Cina, urang gaduh ranté suplai hulu sareng hilir anu kuat sareng dewasa. Ieu kaunggulan inti utama kami. Kusabab kaunggulan ieu, urang tiasa ngalayanan sadaya palanggan langkung gancang, langkung saé sareng langkung hadé, sareng nyayogikeun palanggan kalayan efisiensi tinggi jasa kustomisasi Produk, urang ogé tiasa nyayogikeun produk mérek asli kualitas luhur pikeun konsumén kanggo diical. 600 karyawan urang sareng 500 mesin produksi mangrupikeun aset pangbadagna urang. Kumaha carana urang ngajaga posisi ngarah? Kami masihan prioritas kana hubungan antara jalma-jalma, sareng kami masihan prioritas pikeun nangtayungan HAM pagawé sareng ngajagi hak-hak konsumén. Lokakarya 18.000 méter pasagi ngamungkinkeun urang pikeun nampung langkung seueur alat produksi sareng padamel produksi, sareng nyayogikeun palayanan ka pelanggan tina desain produk, produksi sampel, produksi massal, logistik angkutan barang, sareng deklarasi bea cukai. Upami anjeun kedah ngaropea produk ransel atanapi ngagambarkeun merek kami, mangga ngahubungan kami:adamdavis@fofrerbag.com


1. Saha anu peryogi ransel ucing:


(1) Saur unggal anu gaduh anjing alit peryogi hiji! Ieu mangrupikeun operator anu pang gunana pikeun anjing.

Sateuacan kuring terang aya hal sapertos kitu, kuring nganggo kantong tote anu ageung. Kuring henteu terang kumaha ngabawanana leres-leres. Duanana ngarasa teu nyaman pisan. Sigana aya dua jinis pamilik anjing anu paling nguntungkeun tina ucing racks: perkotaan, jalma aktif sareng jalma anu teu tiasa jalan-jalan lami.

(2) Upami anjeun cicing di kota sapertos kuring sareng aktip pisan, maka anjeun badé nyandak ransel ucing. Ayeuna, kuring tiasa gampil nganggo sapédah sareng anjing anjeun, candak ka toko kelontong (anjeunna kaserang kapisah ku kahariwang , janten anjeunna henteu ngagaduhan pilihan tapi nyésakeun anjeunna di luar toko) atanapi ngangkut angkot. Sakali kuring bahkan nyandak anjeunna ka kolong na kanggo ngicapan anggur. Kuring ngan nempatkeun anjeunna handapeun bangku sareng teu aya anu merhatoskeun anjeunna. Dina gambar di luhur , Kami nyandak anjeunna dina perjalanan kapal. Hiji kaunggulan ageung nyaéta anjeunna resep baju sundries atanapi operator. Anjeunna curler, janten anjeunna resep ngaleutikan sareng murag bobo dina Spaces ketat. Pisan nice.

(3) Saur ransel ucing khususna merenah pikeun urang kota anu ngagaduhan anak anjing. Utamana upami anjeun sering nganggo angkot atanapi numpak sapédah, anjeun kedah nyandak ransel. Sanaos anjing henteu kénging dina transportasi umum pisan, anjeun anak anjing moal katingali dina seueur ransel ucing. Teras! Kuring ogé resep pisan solusi ieu kusabab anjeun teu kedah mobil gaduh anjing. Kantong anjing ngan ukur ngajantenkeun anjeun langkung fleksibel. Wisata siang sareng anak anjing anjeun nyaéta ogé kudu.

Anjing anu henteu tiasa jalan-jalan pikeun waktos anu lami.

(4) Kumaha kelompok kadua anu gaduh anjing gaduh anjing anu teu tiasa jalan-jalan pikeun waktos anu lami. Upami anjeun resep hiking, tapi ransel henteu tiasa ngiringan sareng anjeun sadidinten, maka operator rucksack mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna.

Upami anjeun ngagaduhan dua anjing sareng hiji anjing peryogi langkung seueur latihan tibatan anu sanés, ieu ogé solusi anu saé.


2. parameter produk ransel ucing (spésifikasi)


Ngaran Perkenalan

Parentah lengkep

Jasa tambahan

Mérek produk

SILIH

Éta tiasa ngaropea

Ngaran produkna

Korsét ucing

 

Bahan lawonna

Dicetak lawon Oxford

Bahan tiasa dirobih sakumaha diperyogikeun

Bahan dina matéri

EVA

Bahan tiasa dirobih sakumaha diperyogikeun

gaya

Pasagi tipe nangtung

 

warna

nyetak

Warna tiasa dirobih dumasar kana pamundut

ukuran

43 * 23 * 34cm

Diménsi tiasa dirobah dumasar pamundut

bungkus

1 produk kana kantong plastik, 10 produk kana karton

 

Skenario panggunaan

Olahraga outdoor, luang sareng pariwisata

 

Ngaropea jalanna

OEM, ODM, Agénsi Merk

 

Beurat bersih produk

1,6 kg

 

Produk beurat beurat

1,7 kg

 


3. Kumaha carana milih ransel anjing anu cocog pikeun hiking


(1) Operator ieu tiasa dianggo salaku operator normal. Éta ogé sampurna pikeun kaayaan dimana anjing anjeun kedah aya dina kendaraan (sapertos dina kabin dina pesawat atanapi dina angkutan umum) atanapi henteu kedah ditingali (sapertos toko sembako).

Éta dilampirkeun dina saban gigir sareng biasana gaduh sababaraha bagian anu didamel tina bahan bolong pikeun tujuan ventilasi, sareng anjing anjeun tiasa awas. Upami anak anjing anjeun leutik, anjeunna tiasa sacara gampil gerak dina kennel ieu. nyaman sareng ngagolér. Seringna, anjeun ogé tiasa muka kompartemen luhur sareng payun, klip kerah anjing kana tali anu disayogikeun, sareng ngantepkeun sirah anjing sakumaha diperyogikeun. Janten ieu leres-leres paling fleksibel.

(2) Operator "Head Up", ieu mangrupikeun operator anu lemes pisan anu ditutup di handapeun tapi gaduh liang di luhur sahingga anjing anjeun teras-teras nempelkeun sirahna. Dina bungkus anjing ieu, anjeun dasarna kedah nempatkeun anjing anjeun éta, sareng anjeunna kedah tetep dina posisi éta. Aya tali anu tiasa diatur di luhur sahingga anjing anjeun henteu tiasa luncat ka luar. Ieu conto: Ayeuna, kuring sanés kipas badag pikeun jalma-jalma ...

(3) Nanging, upami anak anjing anjeun santai pisan, ieu tiasa janten solusi anu saé. Éta ngan ukur pikeun anjing anu beuratna 15 pon (6. 8 kilogram) atanapi kirang. Ogé, éta ngan ukur kedah dianggo jarak anu pondok. Anjing anjeun tiasa meunang panas pisan di jero kusabab kaén di sakurilingna. Tambih Deui, anjeunna henteu tiasa gerak, tapi anjeunna nyangkut dina posisi ieu. Pisan gunana sabab éta lemes pisan sareng anjeun tiasa gampang ngalipetna.

(4) Sturdiness: Pikeun kandaraan anu bermata dua sareng lemes, anjeun hoyong mastikeun yén kendaraanna strukturna séhat sareng ngagaduhan dukungan internal anu pas pikeun nyegah kendaraan tina runtuh dina anjing. Pariksa pikeun mastikeun yén sudut sareng kelimna anu nguatkeun, sareng éta bahkan tiasa ngagolér dina taneuh tanpa cara miring, anu tiasa gancang ngaganggu anjing anjeun.

(5) Watek piaraan anjeun

Salah sahiji hal anu kuring hoyong nimbangkeun sateuacan mésér angkutan anu murah pikeun anjing kuring nyaéta watekna. Henteu ngan ukur anjeunna nyaéta flyer saraf, tapi anjeunna sacara saraf sacara umum. Operatorna ngagaduhan ngan hiji zip payun kanggo ngajantenkeun anjeunna kaluar sareng kaluar, anu henteu jalan saé pikeun anjing anu henteu hoyong dikaitkeun sareng operator di tempat munggaran. Jigana pilihan komprési luhur bakal ngajantenkeun prosés muat langkung lancar.

Ogé, upami anjeun terang yén anjeun gaduh anjing hariwang, maka anjeun panginten hoyong ngémutan naha anjeun tiasa ningali langkung atanapi kirang pisibilitas. Sababaraha anjing panginten resep pisan kana kabuka pamawa bolong, sedengkeun anu sanés tiasa langkung saé dina lingkungan anu langkung pribadi, di bisi éta anjeun kedah milari operator nganggo zipping Windows.

6) Kalenturan

Seueur anu gaduh mobil panginten peryogi operator ku alesan anu khusus, sapertos perjalanan, ngapung, hiking, sareng anu sanésna, tapi anu sanésna kedah peryogi operator multi-tujuan. Dina hal ieu, milari baskét anu ngagedéan sareng ngontrak, ngagaduhan tali anu janten tali ransel, atanapi kamungkinan gaduh roda anu narik deui.


4. Pabrik tampilan némbak saleresna

5. Ngepak sareng ngangkut kantong insulasi siang


(1) Unit penjualan: 1.

(2) Default ukuran bungkus tunggal: 43 * 23 * 34cm, urang tiasa ngarobih ukuran bungkus numutkeun kabutuhan anjeun, pikeun ngahémat angkutan barang pikeun anjeun.

(3) Spésifikasi kemasan: 45cm X 50cm X 50cm.10 PCS / kotak. Bahan karton: K = K 5 lapisan kertas bergelombang kentel.

(4) beurat kotor FCL: 18KG.

(5) beurat net FCL: 16KG.

(6) Mode transportasi: ngalangkungan laut, hawa sareng darat. Urang bakal milih modél transportasi anu paling pikaresepeun.

(7) Upami diperlukeun, kami bakal ngarancang metode paking tina ransel baseball ieu numutkeun kabutuhan anjeun.

(8) Upami anjeun peryogi sampel ransel baseball ieu, kami bakal milih pikeun ngirimkeunana ka anjeun ku udara.

(9) Kami tiasa ngarancang metode pengiriman barang langkung hemat, tapi ieu bakal ngorbankeun sababaraha hal, tiasa nyababkeun ayana parobihan produk, urang umumna henteu nyarankeun palanggan pikeun nganggo metode ieu.


6. jasa Saatos-jualan


(1) Kami bakal ngalakukeun sagala kamungkinan pikeun ngahémat biaya pikeun anjeun.

(2) Kami bakal ngontak 24 jam sapoé. Kami bakal komunikasi sacara épéktip pikeun mastikeun komunikasi anu lancar tina inpormasi.

(3) Saatos dijual sampel. Upami vérsi anu munggaran kedah dirobih, urang bakal ngarobih conto numutkeun detil modifikasi, sareng sadaya prosés ngahasilkeun vérsi anu kadua sampel sacara lengkep gratis.

(4) Kotak surat perusahaan kami sacara épéktip permanén, sareng ku tanaga jasa palanggan anu profesional, anjeun tiasa nyerat konsultasi sareng ngawadul iraha waé. Urang bakal maca sareng némbalan éfisién sareng taliti.

(5) Kami ketat bakal ngontrol kualitas produk sareng nganteurkeun aranjeunna ka anjeun kalayan tingkat mumpuni 100%.

(6) Kami bakal ngawartosan anjeun ngeunaan kamajuan produksi produk urutan dina waktosna salami prosés produksi, sahingga anjeun tiasa terang status ordo langkung gancang.


7. FAQ


Q1. Sabaraha lami deui pikeun anjeun komunikasi sareng balesan?

A: Kami bakal ngawalon ka anjeun dina waktos 4 jam saatos nampi email pamundut anjeun

Q2: Naon kapasitas produksi massal anjeun?

A: (1) Produksi sadidinten urang ransel saderhana nyaéta 50.000, produksi bulanan mangrupikeun 1,5 juta

(2) prosés na langkung rumit produksi ransel poean 3000, 100.000 produksi bulanan

Q3: Naha anjeun gaduh urutan minimum?

A: Leres, éta gumantung kana tingkat karajinan sareng jumlah produk anjeun.

Q4:Naha anjeun pabrik atanapi padagang?

A: Kami pabrik tas di Cina, pabrik kantong di Cina, sanés padagang.

Q5:Naon istilah pamayaran anjeun?

A: & lt; = 1000USD, 100% pamayaran sateuacanna

> = 1000USD, 30% T / T sateuacana, pangiriman 70% D / P.

Q6. Sabaraha dinten waktos pamimpin sampel anjeun? Naha anjeun nyayogikeun conto? Naha gratis atanapi tambahan?

A: (1) Kami tiasa nyayogikeun conto gratis ka anjeun, tapi anjeun kedah mayar biaya anu jelas ti Cina ka nagara anjeun

(2) 7-10 dinten damel kanggo sampel khusus sareng 48 jam pikeun sampel spot

Q7: Anjeun teu hoyong desain produk kami, anjeun tiasa ngadamel numutkeun gambar desain kuring?

A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun numutkeun gambar desain anjeun.

Q8. Naon waktos kalungguhan anjeun pikeun produksi masal dina sababaraha dinten?

Jawaban: Siklus produksi 500-1000 produk nyaéta 30-35 dinten

Siklus produksi 1000-3000 produk nyaéta 35-40 dinten

Siklus produksi produk 3000-5000 nyaéta 40-45 dinten

Siklus produksi produk 5000-10000 nyaéta 45-50 dinten

Siklus produksi di luhur kedah diluyukeun sareng téknologi produksi sareng kasusah produk khusus. Gambar atanapi sampel anu disayogikeun kedah dipariksa pikeun nangtoskeun siklus produksi anu pasti

Q9:Naon jenis cutatan anu anjeun tampi Sabaraha dinten période kutipan?

Jawaban: (1) cutatan gambar produk némbak, cutatan numutkeun draf desain produk, cutatan numutkeun conto anu disayogikeun.

(2) Mangsa cutatan produk tunggal nyaéta 12 jam, sareng periode cutatan angkatan nyaéta 2-3 dinten.

(3) Modeu cutatan: harga ex-factory, FOB, CIF.

(4) Upami anjeun peryogi cutatan, punten perhatoskeun metodeu cutatan, anu tiasa ngamungkinkeun kami nawiskeun langkung saé pikeun anjeun.

Q10. Sabaraha dinten waktos pamimpin sampel anjeun? Naha anjeun nyayogikeun conto? Naha gratis atanapi tambahan?

A: (1) Kami tiasa nyayogikeun conto gratis ka anjeun, tapi anjeun kedah mayar biaya anu jelas ti Cina ka nagara anjeun.

(2) 7-10 dinten damel kanggo sampel khusus sareng 48 jam pikeun sampel spot.

Q11: Naha anjeun nampi pamariksaan pihak katilu? Naha anjeun tiasa nyayogikeun laporan uji produk? Kumaha ngeunaan kualitas produksi anjeun?

A: (1) Leres, kami nampi pamariksaan pihak katilu.

(2) Tiasa nyayogikeun laporan uji produk.

(3) Kami produsén produk ransel baseball Disney, kantong Wal-Mart sareng Samsonite. Punten yakin ngeunaan kualitas produk kami.


 


Tag Panas: Ransel pamawa ucing, Cina, pabrik, pamasok, pabrik, disesuaikan, harga, cutatan, dina saham

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.